Market insert çalışmam

alix

Üye
Tepki
0

Yorumlarınızı Bekliyorum

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba,
Öncelikle renkler konusundaki tercihlerini gözden geçirmelisin. Grafik demek, düzen ve intizam demektir, simetri demektir, sen bunlara hiç dikkat etmemişsin, belirlemiş olduğun kutucukların bitiş çizgileri darma dağın, bu konuda da çalışmalısın. Fiyat küpürlerinde kullanmış olduğun fontlar, kontor renkleri de uyumsuz. Bu konuda yaplımış olan çalışmalara bir göz atmanı tavsiye edeceğim. Bu benim ilk çalışmam diyebilirsin, o zaman sorun yok ama diyorsan ki ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum, o zaman çok daha fazla çalışmalısın. Bu işi bir meslek olarak icra etmek istiyorsan çok daha göze hitap eden, aynı zamanda ürünü ön plana çıkartan çalışmalar ortaya çıkarmalısın. Ürünlerde yaptığın dekupe çalışmaların son derece kötü olmuş, buna da dikkat etmende fayda var inancındayım...

alix

Üye
Tepki
0
Bu benim ilk çalışmam söylemeyi unuttum :) tavsiyelerin için tşk ederim

Muss

Üye
Tepki
0
ilk çalışman için güzel ama biraz daha sade çalışmalısın gözü yoruyoo bide renkleri değşterebilirsin sikintones renklernden kullanabilirsin

Tepki
31
Bu işte ilerlemek istiyorsanız çok fazla araştırma yapmanız gerekiyor
bi işe başlamadan önce o iş ile ilgili yapılan numunelere göz atın
araştırma yapın

mesela broşür yapacaksınız google görselden araştırın
broshure yazın ingilizce aratın
farklı ülkelerde bu iş ile ilgili yapılmış numunelere bakın
ve davamlı bir gözünüz reklamlarda tabalelerde gazete reklamlarında
dağıtılan broşür insört tarzı şeylerde olsun

kullandığınız programa hakim olmalısınız
bir vektörel ve pixel tabanlı mesela corel ve ps derslerini takip edebilirsiniz
sitemizde bu programlarala ilgili püf noktaları ve dersleri bulabilirsiniz

Birde kendine güvenin olması lazım yaparım demeli ve yapmalısınız

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
@danisman

Sayın danisman'ın yapmış olduğu yoruma tamamen katılıyorum. Fakat anlamadığım bir nokta bu sizin ilk işinizse ve yeni tecrübe ediniyorsanız neden bir insert çalışması yapmayı tercih ettiniz?

Size yapabileceğim en büyük tavsiye işin temelinden başlayın. Daha çok tasarlayarak değilde, görerek, okuyarak öğrenmeye çalışın. Sonrasında da basit işlerle başlayınki hem siz yaptığınız işten memnun kalın, hemde işinizi eleştiren insanlar gördükleri tasarıma daha olumlu ve daha yapıcı eleştiriler yapabilsinler.

Saygılarımla

Yukarı Alt