matbaa reklamcı iÇİN lOGO denemem

Tepki
0
Kubilay Reklam için Hazırladığım Logo Tasarımı > Ama pek Güzel Olmadı Başka Fikri Olan Yada Reklamcılarla İlgili Matbaa la İlgili Logo Görenler mesaj Atabilirmi Nerler YAPABİLİRM ....

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Pek güzel olmadı diye başlarsan bizde senin baktığın gibi bakarız logoya ve güzel görecek olan da güzel görmez.

Ayrıca bütün matbaaların yada reklamcıların logosu birbirine benzeyecek diye bir kural, kaide yok. Logo o firmaya özgü olacak bir şeydir.

Bu yaptığın tasarım üzerinden konuşacak olursak, font sanki olmamış, üstte ki K R harfleri ile çalışırken de bu fontu kullanmışsın ama yine de farklı seçenekler kullanılsa daha hoş olabilir. Bunun yanı sıra üstte ki amblemin solunda kullandığın çizgilere nasıl bir anlam verdin, neyi anlatmaya çalıştın anlamadığım için soruyorum.

SAYGILAR...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Soldaki çizgileri K'nin ayakları kabul edersek R'nin düz inmesi gereken yerdeki şekil fazla kalmış olur. Bu şekilde pek bir albenisi olduğunu düşünmüyorum ama beğendiyseniz kullanabilirsiniz. Ben de reklamcıyım ve logoyu değiştirmeyi düşündük ama içimize sinen bir çizim yapamadık bu sektörde logo hazırlamak zor bir iş ...

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
Nedir bu Bauhaus fontundan çektiğimiz :)

Bence biraz daha araştırabilirsen fark yaratabilecek tasarımlar yaparsın. Bu logo çalışmasına yorumum ise maalesef güzel değil. Çünkü Matbaacılar Sitesi'ne girdiğinde 10 tabeladan 9'u bu ve buna %80 benzeyen logolarla dolu.

Sinan KAYA

Üye
Tepki
40
Bence en başa dikey çizgi yapılırsa güzel bir logo ortaya çıkmış olur. tebrikler güzel çalışma

Yukarı Alt