merhabalar..

denizsu

Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba öncelikle..siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak üye olmamıştım.kendımı buraya ait görmedım çunku gerçketn benım yaptığım şeyler çok basit baktım ki burası ileri sevıyeli insanlar için :)
şimdi bende katıldım..arkadşlar ben ankaradayım bu işkurun açtığı grafik tasarım kursuna gıdıyorum elvankentte..şuan fireworks göruyoruz..bakalım neler yapabılceğım..sizlerle paylaşmak istedım.umarım bende ii bir tasarımcı olabılırım..ii akşamlar herkese..

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yolunuz açık olsun denizsu hanım, ailemize hoşgeldiniz. Faydalı vakit geçirmeniz dileği ile..

Tepki
31
aramıza tekrardan hoş geldiniz sizin içinizde bir istek olduktan sonra birazda azimle sizde ileri seviyelere ulaşabilirsiniz

o yapmış bende yaparım derseniz ilerlemeniz daha çabuk olacaktır
ve yaptığınız çalışmaları iyi yada kötü burada yayınlayın
ve fikir alın yorum alın bunun çok büyük faydasını göreceksiniz

Tepki
100
hoş geldiniz denizsu
ailemize katılmanız bizim için çok sevindirici oldu.
bu forumda her seviyeden arkadaşlar vardır. ileri seviye derken seviyesi ölçülemeyecek arkadaşlar dahi vardır.
bu sizi asla ürkütmesin. yaptığınız en ufak bir çalışmayı dahi yayınlayınız. bunun çok faydasını görürsünüz.
hatta seviyeniz ne olursa olsun kendinizi test etmek ve fikir alabimek adına bundan kaçınmayınız.

tekrar hoş geldiniz iyi forumlar...

denizsu

Üye
Tepki
0
gerçekten çok teşekkür ederim cesaret verdiniz bana en kısa sürede çalışmalarımı eklerım inş. çünkü şuan da elle tutulur bir çalışmam yok hala öğrenme aşamasındayım..

danisman

Consultant
Tepki
30
Denizsu, aramıza hoş geldiniz, formumuzda aradığınızı bulacağınızdan emin olunuz, yaptığınız çalışmaları paylaşmanız tamamen sizin gelişiminiz için fayda sağlayacaktır, bu konuda hiç şüpheniz olmasın, aklınıza takılan sorularınızı sorabilir deneyimlei olanlardan yanıtlar alabilirsiniz...

İyi çalışmalar...

denizsu

Üye
Tepki
0
teşekkür ederim burası benim için gerçekten çok iyi olacak bunun farkındayım ılk önce bıraz umutsuzluğa düştüm esasında çunku kursta fireworks gbı basıt bır program göruyoruz sözde grafik tasarım ancak web ağırlıklı olacak sanırım eğitim..ben de kendı kendımi geliştirmeye çalışacağım çünkü gerçkten birşeyler yapmak istıyorum..bır çalışma yapıp göğsümü gere gere evet bu benım eserım demek istiyorum..imrendğim insanlardan çalışmalarına hayranlıkla baktığım insanlardan olmak istiyorum...

Yukarı Alt