METEF Fuar Afişi

shnbrs

Üye
Tepki
0
iyi günler,
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına bir afiş hazırlamaya çalıştım. Görüşlerinizi paylaşırsanız değişikliklerde yapabilirim. Henüz hazırlık aşamasında.

şimdiden teşekkürler...

Tepki
5
Genel olarak başarılı olmuş fakat birkaç küçük söyleyeceğim var

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı yazsının genişliğini tüm alana değilde sadece Metef yazan yere göre küçültüp bloklarsanız daha çok olacaktır. Ayrıca 17-18-19 Mayıs etiketindeki gölge efekti hiç olmamış daha doğrusu gölgeye benzemiyor eğer gölge değil o çerçeve derseniz o zamanda tam etiketin alttan büküldüğü bölümdeki mavi alanı yok etmenizi yada tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederim. Aynı durum alttaki için de geçerli.

Bir de ufaçık bir tasarım hatası gördüm Atatürk Stadyumu Önü yazan yerde Önü kelimesi bükümün üstünde mantık olarak ya bükümün altında kalmalı yada o alanı hiç girmemeli.

Tabiki benim görüşüm

Başarılar dilerim.

shnbrs

Üye
Tepki
0
@Zeki KAYNAK

yorumunuz için teşekkür ediyorum. söylediğiniz bazı noktaları değiştirdim. ayrıca bir alternatif çalışma yaptım. yorumlarsanız sevinirim.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
ilk çalışmanız alternatif çalışmaya oranla daha başarılı, ilkine biraz daha yoğunlaşın. Sanırım Zeki Bey'in yönergelerinden sonra düzenlenmiş hali bu...Önerim, forumdaki örnekleri inceleyin, araştırın afiş konusunda yazılmış makalelerden bilgi edinin... zamanla daha güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz ;)

Kolay gelsin.

shnbrs

Üye
Tepki
0
@Kerim Öksüz

teşekkür ediyorum yorumladığınız için. grafik tasarım knusunda yeni yeni merak sarmaya başladım. o yüzden iş çıksın da bi şeyler yapayım diye can atıyorum. bu afiş de o şekilde başladı. sürekli afiş örnekleri incelemeye çalışıyorum. bilgiler edinmeye çalışıyorum.

teşekkürler...

fatihusa

Üye
Tepki
0
Kesinlikle zeki beye katilmakla beraber bi kac bisey eklemek istiyorum.oncelikle baktigimda benm en cok gozume carpan seylerden birisi bu yer le alakali olan alandaki o bukum kivrim neyse iste o bana gore biraz goz tirmalio olmamis gibi sanki.onun disinda gozume carpan yerleri zeki bey solemis zaten.umarim bi sonraki calismalarinizda daha basarili olursunuz kolay gelsin saygilar

Yukarı Alt