Movie poster for fun 3

fatihusa

Üye
Tepki
0

ALTERNATIVE 1

ALTERNATIVE 2

Photoshop CS5

Yorumlarınızı bekliyorum

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
Diğer çalışmanıda gördüm bence çok başarılısın... bu işin peşini bırakma :) aa bu arada fontları beyenmedim ama

fatihusa

Üye
Tepki
0
Cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin.sanirim haklisiniz isimlerin fontlarini bi gozden gecirsem iyi olucak:)

Tepki
5
fontlar konsunda yasemin hanıma katılmakla beraber başka eleştirilerimde var

Türk milletiyiz ya eleştirmeye gelince süperizdir :) ama özgü demeyin :)

daha belirgin bir gökyüzü seçebilirdin yani gündüz gibi değil ama bu da çok koyu olmuş
çocuğu çok iyi koymuşsun ama gözlerdeki manipülasyon'un gereksiz olduğunu düşünüyorum mavi değilde koyu tonlar daha sağlıklı olurdu sanki
onun dışında tüm çalışmada gözümü en çok tırmalayan şey bariz sarı oda ışığı. çimlere yansıması çok başarılı ayarlanmış fakat içerideki sarı ve candan ışığın dışarı süzülmesi hiç ışığa benzemiyor bence.

fatihusa

Üye
Tepki
0
Yorumun icin tesekkur ediyorum.oncelikle gokyuzu konusunda belki dediginiz gibi daha farkli bi gokyuzu konulabilirdi fakat gece oldugu icin pekte gorulmemsi normal.cocukta herhangi bi manipulasyon yok cocugun orjinal gozleri onlar sadece hdr effect var tabi bi kac efecte var onun disinda.son olarak ev isigi konusunda isigin cok gercekci olmadiginin bende farkindayim ama zifiri karanlikta cok parlakta olabilir ordaki amac insanlardaki o korkuyu yada heycani uyandirmakti.elestirilerin icin tesekkurler saygilar

AO Design

Üye
Tepki
2
Bana kalırsa ışığı ve çocuğun gözlerini kırmızı yaparsanız çok daha uyumlu ve ilgi çekici olucaktır.. ve birde ışığı biraz daha şeffaf yapmalısınız.

Yukarı Alt