Muhtelif Yazı Fontları

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
36
Selamlar,

Saygılar...

esin

Üye
Tepki
0
bunların hepsini indirdim ama yazı fontları yerine program klosörü çıktı bi kontrol ederseniz sevinirim

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Cemal Bey.. Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. fakat... birinci mesajınızda 18 parttan oluşan bir rapid yığını var.. baktım herbiri 50 küsür mb boyutunda...

esin adlı üye arkadaş indirmiş.. fakat içinden dosya çıktı diyor... siz yine link vermişsiniz.. bu defa verdiğiniz linkte 53 mb boyutunda bir rar dosyası var.. bu son verdiğiniz link üstteki dosyaların aynısımı.. aynısı ise dosya boyutu niçin bu kadar küçük diğerine göre.. vs.

Bugünlerde Rapidshare den birşey indirmek zulüm gibi bir şey iken bu zorlu engeli aşıp ikinci mesajınızdaki dosyayı indirdim.. winrar dosya hasarlı da dese açtım.. ve içinden suit uzantılı dosyalar çıktı.. sanırım bunlar mac için..

yaklaşık 2 saattir yukarıda resmini paylaştığınız fontları ele geçirmeye çalışıyorum.. Biraz açıklama çok iyi olurdu..

Cemal Canlı

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
36
Ahmet Bey,

Birinci yani ilk açılan konu internet üzerinden bulduğum bir fonttu internet kotam gibi bir sorunum olduğu için açıp bakamadım yani indiremedim.
Onun için içinden neler çıktı bilemiyorum haklısınız.

İkinci konu içinse evet fontlar mac için düşünüyorum fontlarla ilgli açtığım bir konuya PC için mi MAC için mi gerekli açıklamayı yapmıştım ama sanırım başka bir forumdu.

Gerekli bilgilendirme yapılmadığı için özür dilerim.
Benim arşivimde bulunan MAC için fontlar.

Bir de rapid konusuna değinirsek site olarak hemen hemen açılan paylaşım adındaki bütün forumlarda verilen linkler "rapidshare" adı altında dosyalara zipleniyor ben de bunun dışına çıkmadım ve rapidshare'e yükledim eğer sorun oluyorsa sizin için "filefactory" den yükleriz.

Saygılar....

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Cemal Canlı

Açıklama için teşekkür ederim. Dosyanın rapidshare'de olması sorun değil.. Açıklama yapılmadığı için sitem etmiştim.. tekrar teşekkür ederim.. ;)

Kolay gelsin..

Yukarı Alt