Music Is Life ( Acemi Biri için iyi sayılmaz mı ? )

Ozgul

Üye
Tepki
57
Şu "desing" hastalığı beni bile şüpheye düşürmeye başladı artık.:) Kullandığınız kelimenin İngilizce'sini bilmiyorsanız bildiğiniz dilde yapmanızı tavsiye ederim. Dil ile ilgili çok yazmayacağım, sitede bunun konusunun defalarca konuşulmuş olduğunu tahmin ediyorum.

Bunun dışında; kullandığınız öğelerin çok kopuk olduğunu görüyorum. Birbirinden bağımsız, sağa sola serpiştirilmiş nesnelerle dolu, bir bütünlük yok.

Çalışmaya devam diyorum, emeğinize sağlık.:)

Tepki
0
@muge sayar

Teşekkür ediyorum .. :D Bende bir yerden başlayıp kendimi geliştirmeye çalışıyor.. Herkes böyle şeyler yapmıştır ve geriye dönüp onlara baktığında gülüp geçer.. Ama herkeste gelip buraya çalışmalarını koymaz . . .

@Yamo : İlk önce teşekürle başlamak istiyorum . . Desing yazısıyla ilgilide diğer profesyonel çalışmaları olan arkadaslarımızdada gördüğüm ve benimde koyma gereksinimi hissettiğim birşeydi. . Tabi kişiden kişiye değişiyor . .Farklı düşünceler oluşuyor.. Bende kendimce birşeyleri vurgulamak istedim. . .
Bütünlük konusunda ise haklısındır. . Zaamanla o bütünlüğü yakalayacağıma inanıyorum .. :)

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Fontlar dışında evet... Yeni başlamış biri için şık bir çalışma...

Tepki
0
@Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim . . :) Öğrendiklerimi yavaş yavaş kavrayıp sizlere daha yaratıcı bir tasarımla gelicem.. :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba,madem yenisiniz, oncelikle kompozisyon ile ilgili birkac yazi okumalisiniz,sonra yapmak istediginiz seyden emin olarak calismaya baslamalisiniz, sonra calismalarinzda biraz daha sadelestirme yoluna gitmelisiniz.
Simdiden iyi calismalar.

Tepki
0
@Hakan Dağdeviren

Hakan Bey doğru söylüyor olabilirsiniz .. Fakat bu kompozisyon işlerini pek bilemem gösterenim olmadı .. Çevremde bu işlerle uğraşan birileride yok . . Onun için bazı şeylerde yani bazı dediysemde çoğu şeylerde eksiğim olabilir.. Zaman okuyup o eksikleri tamamlayacağım .. :)

Yukarı Alt