"NEY" Afiş

laedri34

Üye
Tepki
0

Herşeyi ile bana ait bir çalışma...​

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bakın şimdi.

Güzel bir afiş olmuş nerede düzenlenecek bu semah gösterisi, üzerinde hiçbir bilgi yok da?

laedri34

Üye
Tepki
0
Sanırım afiş'de yazılanları tamamı ile okumadınız !! Sema Gösterisi falan yok,sadece "Ney" satışlarını duyuran bir afiştir bu.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sanırım siz de benim yazdığımı dikkatlice okumadınız.
Afişi sandığınızdan daha dikkatli inceledim, neden böyle yazdığımı ise 1 kez daha düşünün bence.

hastam

Üye
Tepki
0
Kompozisyon çok zayıf. Zemin çok koyu. Kullanılan font bu zeminle uyumlu değil. Daha bold fontlarla bu zemin üzerinde daha iyi kontras elde edilebilir. Üsteki beş satır ortalı mı, sağa mı, sola mı blok belli değil. Metinler çok sıkıntılı görünüyor.
Bence biraz daha çalışılmalı.
Kolay gelsin.

Decomix

Üye
Tepki
0
ben onu bunu bilmem Arkadas, Afis güzel olmus ama irtibat Telefon No. Eksik...satis noktalarin adrewsleri yok, sadece mail ile satis yapilmaz. hayirli calismalar

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Decomix

Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek yasaktır.

laedri34

Üye
Tepki
0
Decomix, Yaşar Karadeniz'in de dediği gibi yasak olduğu için telefon numarası kaldırılmış. Bana verilen iletişim bilgileri doğrultusun da hazırladım ben afişi. Yorumun için teşekkürler..:)

"Güzel bir afiş olmuş nerede düzenlenecek bu semah gösterisi, üzerinde hiçbir bilgi yok da?"
1. Semah değil Sema gösterisi..
2. Bu yazınızdan başka bir anlam çıkartamıyorum. Nerede sema gösterisi, üzerinde bir bilgi yok demişsiniz.

hasta
Klasiklikten, karmaşıklıktan kurtulmuş bir afiş hazırlamak istediğim için böyle olmasını tercih ettim. Yazıları alt alta dizmek yerine, büyüklü küçüklü koymayı tercih ettim. Ney'in direk kendi fotoğrafını koymadım hoş durmuyordu çünkü, "y" harfinin başına eklediğin bir neyzen fotoğrafı ile'de ney'i kamufle ederek kullanmış oldum. "Ney"in ayrılmaz parçası olan ney denince ilk akla gelen sema gösterisi yapan bir grubu da yazının altına yerleştirdim.

Hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Ben semah biliyordum semah da yaygın bir kullanım çünkü, hangisi doğru bakmak lazım tabiki.
Bu konuda birşey diyemeyeceğim.

"Güzel bir afiş olmuş nerede düzenlenecek bu semah gösterisi, üzerinde hiçbir bilgi yok da?"
2. Bu yazınızdan başka bir anlam çıkartamıyorum. Nerede sema gösterisi, üzerinde bir bilgi yok demişsiniz.
Anlıyorum iyi çalışmalar.

hastam

Üye
Tepki
0
Eleştirimi olgunlukla karşıladığın ve de kendi görüşlerini bildirme nezaketinden dolayı ben de sana teşekkür ederim.
Çalışmalarının devamı dileğimle kolay gelsin.

Yukarı Alt