Okul İçin Afiş Yapimi

Tepki
0
Arkadaslar SBS 'de Fen Lisesi ve Öğremen Lisesi'ni kazanacak ögrencilirimi onure edip gerideki ögrencileride çalismaya özendirmek için bir afis yapip okula ve cevresine asmayi düsünüyorum bunu karakalem seklinde yaptik ama ps de yapamadim yaridımci olursaniz sevinirim.İlgi ve alakaniz için simdiden tesekkür ederim.
http://rapidshare.com/files/250938261/Resim.jpg.html

Tepki
100

tacettin bey, çalışma bu şekilde karakalem tarzındamı olacak.
bu arada çalışmayı yanlış eklemişsiniz. düzelttim.

Tepki
0
Emine Hanim ,ilgi ve alakaniz için tesekkkür ederim. Afis bu sekilde olmayacak bu fikir vermek icin yapilan bir calisma.Simdi amacim sınavi kazanan ögrencileri onure etmek icin bu afisi haziralaycam ( ps demi olur baska bir prgramda mi onu tam bilmiyorum ama) sonra çoğaltip okula ve cevredeki siteler ve sokaklara asmak. Böylelikle ögrencileri mutlu etmis oluruz.Niyet halis sonuc ne olur Allah bilir.
Not:En üste ögrencilerin vesikalik fotagrafi ve kazandiklari yerler yazilacak.

Tepki
31
tacettin bey;
bir kupa bulunabilir amlemi ve gerekli oynamalar ps de yapılabilir
daha sonra sevinen veya ellerini yukarı kaldırmış insan vektörleri bulunur
(eğer bulamssanız klipart bölümünden arattırabilir yada istek yapabilirsiniz)
ve vektörel bir programda ordaki insan vektörlerinin kafalaarı alınıp öğrencilerin vesikalıkları koca kafalar vardı ya onun gibi oraya yerleştirilebilir
ellerin arasınada isimler yazılır

Arka fondada kupanın altına bir masa arkasınada okulun resmi koyulabilir
tabi belli bir orantıyla hani sanki kupa okulun önünde masanın üstündeymiş içinden küçük öğrenciler fırlamış gibi olabilir...

Tepki
100
merhaba tacettin bey,
önce şu sorunun cevabını bulmak gerekir sanırım.
bu çalışmanız ofset baskı olmayacak sanırım. bir yazıcıdan renkli çıktı alınabilir yada digital baskıya verilebilir...

yukarıda bahsettiğiniz "kazanan çocukları onure etmek" ve "diğerlerini teşvik etmek" vurgusu,
çalışmanızda görünmüyor. bunu yermek değil yol göstermek maksadı ile yazıyorum.
bu iki vurguyu ön plana çıkarabilecek tarzda çalışmak amaca hizmet etmektir.

bu ön değerlendirme ışığında gerekli materyalleri tedarik etmek gerek.
örneğin; başarılı çocukların fotoları burada kullanmak en mantıklısı gibi.
zaten başarılı çocukların fotoları basıldığında, diğerleri bir özenti içine gireceklerdir ki, bir taşla iki kuş vurmak deyimi hemen aklıma geldi.

bunun dışında çalışmanın çizgisel olması yada karikatür havasında olup olmaması
teferruattır. bu çerçevede, fatih beyin önerilerinide değerlendirebilirsiniz...
gerisi program bilgi ve becerinize kalmış ki,
takıldığınız yerde çekinmeden sorabilirsiniz.

saygılar...

Tepki
0
Ardasalar bu hassas konuda yardimlarinizi esirgemediginiz için sizlere minettarım.Vektorel dediginiz aracları biliyorum ama hic kullanmis degilim. Birazcik ps den aniliyorum onada anlama derse tabi:).Emine Hanim dedikleriniz doğru ben de öyle düsünüyorum zaten. Onure etme ve özendirme derken de en allata yazidim ögrencilirin vesikalik fotoğraflarini koymayi düsünüyorum diye yazidim. Fatih Bey'in fikirleride gayet güzel ama onlari yapibilecek bilgi ve donanima sahip degilim. Ben gerekli yerlerde siz degerli usatlarden yaridim isterim.İkinize de ayri ayiri sükranlarimi sunuyorum.

Yukarı Alt