Özel Güvenlik Firması için detay içerde büyük iş

Durum
Konu kapatılmıştır.

cgtyhnkurt

Üye
Tepki
0
Mersinde En Eski Güvenlik Şirketinin Sahibinin Oğluyum ve Kendim Güvenlik Şirketi Kuruyorum bu yolda en önemlisi modern bir bakış açısı ve benim sizlerden istediğim ;

Logo / Afiş / Broşür / Katalog / Tabela / Kartvizit ve aklıma gelmeyen bir kaç şey daha..

Kendimde Yapıyorum Grafik Tasarım fakat kendi işim için hiçbi zaman yapmadım yapamamda güzel olmadığını hissediyorum..

Mükemmel olanı istiyorum fiyatı sonra konuşuruz öncelikle kaliteye bakmalıyım kaliteyi beğenmezsem yaptırmam..

Daha Doğrusu o kadar şey yaptırcam bunun için en kalitelisini ve en hesaplısını seçmek istiyorum

ilgilerinize arz ederim en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum..

Firma Adı : Çağatay Özel Güvenlik Koruma ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.
Kuruluş : 2012
Ünvan : Çağatay Özel Güvenlik

Tepki
0
Güzel olmadığnı hissediyorsun çünkü Grafik Tasarımıcı değilsin, mükemmel olanı istiyorum demiişsiin mükemmellik diye birsey zaten yoktur sadece elindekilerin en iyisi diye birsey vardır, fiyatı sonra konuşuruz diye birsey olamaz çünkü kimse bedava iş yapmaz önce biriileriyle anlaşırsın bir miktar ödeme yaparsın işi bitince de tamamanı ödersin herkes yapsın ben işi beğeneyim beğendimi alırım yok öyle bir şey, nerde görülmüş öyle hem kaliteli olsun hem hesaplısı olsun

sana 4 adet taslak logo çalışması yaparım içlerinden birini beğenirsin ve beğendiğini satın alırsın ancak bu dört adet logonun yapımına başlamadan önce ön ödeme yaparsın iş bitiminde tamamını ödersin ben de sana orginal dosyayı göndeririim
logo fiyatı: 750 TL dir

Tepki
29
1.Mükemmelik konusunda @Gökhan beyin yapmış olduğu yoruma katılıyorum..
2.@çağatay bey yorumda fazla şeyler yazarak gözünü yormak istemiyorum.
Numara vereyim yaptığım işler, fiyat konusu, v.s .. ilgilenirseniz görüşelim. ( 0 541 249 79 78 )

reborn

Üye
Tepki
6
Bu için ne kadar bütçe ayırdığınızı öğrenebilirsek daha kolay çözüme ulaşabiliriz. Sizin ayırdığınız bütçe bu işi yapan profesyonel, yarı profesyonel, amatör tasarımcılar tarafından değerlendirilip size en kısa zamanda dönüş yapacaklardır.

Ayrıca bir arkadaşımız logo için 750 TL demişken, bir diğeri ben o parayla 3d tabela yaptırırım demiş. O halde çoğu ünlü firma logoları için servet harcamaları boşunaymış. Ve hala harcamaya devam edenlerde de hiç akıl yokmuş. Kaliteli iş, kaliteli müşteriye yapılır. Baştan savma işde, işinide karşısındakinide önemsemeyen müşterilere yapılır. Baştan savma yapılan işleri yapan arkadaşların hepsini içine katmıyorum ama çoğuda copy - paste ile logo yapıp 50TL, 100 TL isteyip günü kurtarma mücadelesinde olan arkadaşlardır.

''Ben elbiseyi ortaya koyuyorum, bu elbise kime uyarsa buyursun giysin.''

SAYGILAR.

Tepki
0
reborn tşk ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz bu arada elbise örneği de cok güzel yapılan da bu zaten dediğiniz kaliteli iş fiyatı kalitesiz işin fiyatın belli anlayana

yeri gelmişken şunu da belirtmek istiyorum düşük fiyatlara iş yapanlar hani var ya 10 krş olsun benim olsun diyen 20 tl ye 50 tl ye fiyat veren arkadaşları da kınıyorum grafik tasarım mesleğini ayaklar altına alan kişilerdir ve hatta bu işi layıkı ile yapmak isteyen ve yapan grafik tasarımcıı arkadaşları keriz hesabına alan kişiler olarak görüyürum, bunu bir saygısızlık olarak nitelendiriyorum bu arkadaşların amacı da sen kazanma ben kazanayım mantığı yürüten bu mesleğe saygı duymayan kişiler olarak nitelendiriyorum

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt