Özel idael Koleji için hazırladığım ilan sayfası??

htc_gny

-_-
Tepki
6
Özel İdeal Koleji için hazlamış olduğum ilan sayfası. Yorumlarınız bekliyorum.

aspirin_00

Üye
Tepki
3
verilerle tanıyın, dan sonraki (,) kaldırsanız güzel olacak virgül alttaki kırmızı başlığın devamı niteliğinde gösteriyor mesaj olarak ikiside farklı o yüzden. ellerinize sağlık

ftmtkl

Üye
Tepki
0
genel olarak bakınca hoşuma gitti güzel olmuş fakat alt kısımdaki numara, logo ve çiçeklerin yerleştirilmesi biraz farklı durmuş sanki başka bir çalışmaya ait gibi orjinaline yakın çiçek çizimleri kullanırsan daha iyi oturacak diye düşünüyorum üstteki fotoğrafın üzerine. Bunlardan farklı olarak alttaki siyah yazıyı çok az aşağıya çekersen ve kırmızı başlıktaki satır arasını çok az açarsan Ç ve Ğ harflerinin alt ve üst kısımları kendini daha iyi belli eder diye düşünüyorum ayrıca üst kısımdaki siyah yazıyı ayrı bir mesaj olarak algıladım o yüzden noktalama işaretini değiştirsen (isteğe göre kelimelerin ilk harflerini büyük olarak kullanabilirsin de) daha iyi olacak diye düşünüyorum
emeğine sağlık

htc_gny

-_-
Tepki
6
@ftmtkl
Çalışmanın altında ki çicek, logo, telefon numarası ve web adresi kalıp olarak alınmıstır ideal kolejinin bütün çalışmalarında yer almaktadır. yorumunuz için tesekkür ederim..

@kutsi_86
Müşterinin beğenisi aldığım için fazlasına gerek duymadım... tesekkür ederim yorumunuz için

@aspirin_00
Öneriniz için teşekkür ederim..

Yukarı Alt