Paranoid Elephant (Manipüle)

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Program: Ps CS4
Süre: 2:15
Tür: Serbest Manipüle

Kullanılan görseller;

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Manipüle güzel, sorun göremedim, iyi iş çıkarmışsınız Erkin Bey fakat bir de içeriğinde mesaj olsaydı daha da etkili olurdu,olmak zorunda değil tabiki ama olsaydı dediğim gibi daha iyi bir etki yakalamış olurdunuz.
Mesela büyüklü küçüklü filler yapsaydınız , kanatları da olmasaydı, ve bir de çöl yapsaydınız ,yerlerde yanmış ağaç gövdeleri olsaydı sonra, arkadaki fabrikalar ve atmosferi de bu çöle oturtsaydınız,bir de slogan ekleseydiniz:
"Onların Yerinde Birgün Biz De Olabiliriz!" ozaman yaşam alanlarını çölleştiren insanlar nedeniyle otlak alanları daralan bu nedenle de göç etmek zorunda kalan bir fil sürüsü düşünebilirdik.Ve iyi bir de mesaj vermiş olurduk.
Sadece fikir tabiki.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Teşekkür ederim Hakan bey, çok güzel düşünmüşsünüz. Bu çalışmayı geliştirmeyi düşünüyordum, bana güzel bir fikir verdiniz..

Tepki
31
eline sağlık erkin çalışma çok güzel
bence mesaj var çalışmada kirlenmeden ve radyasyondan dolayı oluşan mutasyonu anlıyorum ben bu çalışmadan buzlar erimiş her yeri sular basmış ve hayvanlarda kendilerine yeni yaşam biçimleri oluşturmuşlar ve bu sayede hayatta kalmayı başarıyorlar gibi bir anlam çıkardım

kriptonik

Üye
Tepki
1
erkin bey ben buna benzer bir çalışma görmüştüm eskiden bir tutorialde görmüştüm sanırım.. ama çok oldu en az 6 ay önce falan gördüm sanırım bir eğitim cd si içindeydi sanırım.. yani daha önce bir yere eklediniz mi? zaten avatarınızla da çok sık karşılaşıyordum o zamanlar..

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Sayın kriptonik, çalışmayı başka bir yerde görmüş olabilirsiniz.

Beğenmenize sevindim Emine hanım, Hakan beyin verdiği fikirlerle çalışmayı tekrar düzenlemeyi düşünüyorum..

Yukarı Alt