PDF deki çizimin aynısını Corel DRAW da yapmak

emirkutlay

Üye
Tepki
0
Sevgili ustalarım bende PDF de çizimlerim var onu CorelDraw da aynı ölçülerde yapmak istiyorum Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var.Yardımcı olurlarsa çok memnun olurum duamı alırlar.Eğer mümkünse bana video olarak anlatırsa çok mutlu olacağım.e-mailim:emirkutlay@hotmail.com.Sevgi ve Saygılarımı sunarım.
Aşağıda Belirttiğim linkde a320 uçağın ölçüleri var.Bunu corel drawda nasıl birebir çizebilrim.Bana bu konuda yardımcı olursanız hayır duamı alacaksınız.Saygılarımla..

Birde Video şeklinde yardımınız olursa mutluluğum kat kat artar.

Örnek olarak Uçak planı aşağıdaki linkdedir.

https://rapidshare.com/#!download|73...selage.zip|689

emirkutlay

Üye
Tepki
0
@Yasemin Ertosun

Yasemin Hanım size karşı nezaket olsun diye algılamayınız gerçekten süper bir insansınız.Sizin bana açıklamanız ve hotfile downloadınızı indirdim o dosya içerisinde uçağın gövdesi hariç zaten o parçaların nereye gelmesini gösteren plandır.Benim için asıl olan omurgayı oluşturan Fsayı ile olan (Yani F11 gibi) parçalardır onları birbir düzenledim ve ayrı bir sayfa oluşturdum.Ne hikmetse sizin açıklmalarınız benim işimi kolaylaştırdı.Kimse yardımcı olmak istemiyor inanın sayenizde programa biraz daha yakınlaştım.Eksik olmayınız.Çok teşekkür ederim.Allah sizden razı olsun.Şayet sizce mahsuru yoksa Yapacağım işlemlerde anlık iletişim kurmak için messengerdan görüşmemiz mümkün olur mu.Saygılarımla..Faik YAVUZ / BURSA

NOT:Şuan Saat 00:06 yani 12.01.2012 işim birmiş olduğu için sizie buradan mesaj yazdım.Saygılarımı sunuyorum.Her anınızın güzel olması dileklerimle...

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
Rica ederim Emir bey önemli değil, herhangi bir sorununuz olduğunda forumumuza yeni konu açarak bizlere danışın ben ve diğer yönetici arkadaşlarım veya konu ile ilgili bilgisi olan diğer üyelerimiz sizlere yardımcı olacaktır...

iyi günler...

emirkutlay

Üye
Tepki
0
Yasemin hanım:
Ben sizin dediğinizi yaptım fakat sizin gibi olmadı neden acaba sizin dosyanızın içindeki parçaları alıp başka yere yapıştırabiliyorum ama şu an ben import yaptığım gibi yani dosyayı corelin içine atıyorum Curve seçeneğini seçiyorum ama sizin dosyanızda yaptığım kesmeleri yapamıyorum sebebi nedir acaba?Başka bir işlem dahamı yapmam gerekiyor.İlginize teşekkür eder Saygılarımı sunarım.

Yukarı Alt