Photoshopda birlik zamanı

atanaz

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ben photoshopa 3 ay önce başladım hiç birşey bilmiyordum başlamamın nedeni fotoğrafımı güzelleştirmek efect vermek nedeniydi az çok şuan öğrendm ama sağ sola baktığımda daha güzel şeyller yapan var ondan sonra bu gibi sitelere girip o çalışmalara arıyordum ama bu gibi sitelerde yok hoparlör nası yapılır yok atkı yapımı vs. böle şeylerle karşılaşıyordum ve hayal kırıklılığına uğruyordum şuan bile fotoğrafa efect ve güzel bişey yapmayı arıyorum hala aynısı bende dedim böle bi konu açıyım birlik olalım konu altına herkez bildiği şeyleri yazarsa hem photoshop programına yeni başalyanlar için iyi bir başlangıç olur hem herkes bişi öğrenir.

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Forum ortamının asıl amacı zaten belirli konularda bilinen şeylerin , püf noktalarının insanlarla paylaşılmasıdır. Photoshop için söylüyorum ; tek bir fonksiyonla photoshopu biliyorum yahut herşeyi yapabilirim diyemezsiniz. Forumlarda hatta bu forumda Photoshop başlığı altında diğer forumlarda bulunmayacak türde püf noktaları veriliyor , videolu , görselli dersler yayımlanıyor.

Size tavsiyem , her bir dersi izleyip tek tek uygulamanız ve biraz da kendi tasarım gücünüzü ortaya koymanız. Zamanla öğrendiklerinizi bir araya getirip , güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz .

Ayrıca fotoşop değil , Photoshop'tur . İlk önce öğrenmek istediğiniz programın ismine daha sonra fonksiyonlarına ve içeriğine hakim olun .

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
sayın atanaz, forumda photoshop ile ilgili birçok konu mevcuttur. Bu konulara bakarak ta bir çok şey öğrenebilirsiniz. Hayırlı forumlar...

Tepki
5
Sayın "atanaz" illaki fotoğrafınıza PS uygulamsı yaptığınız bir görsel vardır. Onu buraya ekleyin, fotoğraf üzerinden gidelim... İstediğniz konunun dersini aramaktansa, böylesi daha verimli ve kolay olacaktır bence...

Yukarı Alt