Photosop ile Web Sitesi Amatördür

ylmz2105

Üye
Tepki
0
daha devam ediyor Görüşlerinizi beklerim

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
17
Amatör bir çalışma olmasına rağmen yerleşim ve düzene özen göstermen çok iyi. Forumdan ve internette behance ve deviantart gibi intenret sitelerinde bolca çalışmalara bak ve beğenmedin siteleri kendince yenile ne kadar çok psd ve ai eskitirsen o kadar çok daha iyi olursun. Tutorial sitelerinden web sayfa hazırlanışlarını bakarakta kendini geliştirebilirisin. Bir çok alanda olduğu gibi web arayüzlerinde kilit nokta tipografi ve renk şeçimi bu ikisini iyi yaparsan diğer alanlar zaten güzel gözükecektir.

İyi çalışmalar ve başarılar.

HEG37

Üye
Tepki
0
Emre Çetiner'e katılıyorum ek olarak bence o yazı rengi sanırım turuncu(biraz açık) olan yerin arka planın rengiyle yakın olduğu için net görünmüyor. Yada bana öyle geliyor kalın olmasıyla birlikte harfler arası aralığın az olmasının etkisi de olabilir. Ama bence o "son eklenen resimler/yazılar" kısmına bir değişiklik yapılması gerekiyormuş gibi görünüyor. Pek web sitesi tasarlamayla ilgilenmiyorum bu yüzden yanılabilirim sadece siteye giren ziyaretçi olarak düşünüyorum. Ayrıca üst taraftaki logonuzun boyutu sanki biraz fazla olmuş gibi ve sağ ve soldan fazla boşluk varmış gibi.

Birde en alttaki yatay çizgileri kaldırın yada birleştirin daha açık mavi tona alın gradyan da olabilir. facebook twitter gibi logolar daha göz önüne getirilebilir yada arka plan maviliği açılınca kendiliğinden göz önüne gelebilir. Ama tek bildiğim o yatay çizgilerin oradaki copyright yazısının ve sosyal medya logolarının okunaklı olması gerektiği.

Bu sadece benim yorumum yanlış ta olabilir sadece ziyaretçi gözüyle bakıyorum. Ve biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın.

HEG37

Üye
Tepki
0
o yazı rengi sanırım turuncu(biraz açık) olan yerin arka planın rengiyle yakın olduğu için net görünmüyor. Yada bana öyle geliyor kalın olmasıyla birlikte harfler arası aralığın az olmasının etkisi de olabilir. Ama bence o "son eklenen resimler/yazılar" kısmına bir değişiklik yapılması gerekiyormuş gibi görünüyor.
Burada yazdım ama sanırım fotoğrafın çözünürlüğünden kanaklanıyor

Yukarı Alt