Popho V2 Wordpress Portal Teması

JustinLive

Üye
Tepki
7

İndirme Linki | Demo Adresi

Temayla ilgili önemli bilgiler;

• Temada thumbnail özelliğini kullanmak için özel alanlardan "resim" özel alanını kullanabilirsiniz.
  • Temada video özelliği olup facebook veya diğer sitelerden aldığınız mp4,flv,avi,mpg gibi dosyaları konu eklerken "video" özel alanınıda eklediğiniz takdirde otomatik olarak size özel video player tarafından oynatılabilir. Örnek bu şekilde..
  • Temada özel 2 bölüm oluşturdum..Bunlar sağ taraftaki 4 resim bannerı ve sosyal medya ikonlarıdır..Bunları panelden Pophov2 bölümünden düzeltebilirsiniz..
  • Resim Reklam Alanları için 100-140 pixel arası genişlikte kullanmanızı tavsiye ederim..Ayrıca 4 sosyal medya adresinizide yazmanız iyi olacaktır..İsterseniz bu bölümleri kapatabilirsiniz.
  • Tema Firefox-Safari ve İnternet Explorer 8 de sorun vermiyor..Diğer sürümlerinde denemedim..Eğer deneyen arkadaşlar karşılaştıkları sorunları yazarlarsa buradan çözüm üretmeye çalışalım..
  • Tema tamamen tarafımdan yazılmış olup özgün tema niteliğindedir..XHTML-CSS özgünlüğü sayesinde SEO açısından yeterli verimlilik alabilirsiniz.
  • Gereksiz kodlardan arındırılmış olup kod kalabalığı yapılmadan sade olarak hazırlanmıştır.
  • Temayı istediğiniz gibi düzenleme-geliştirme ve dağıtma hakkına sahipsiniz fakat footer'da panel dışından linkleri kaldırmak vs yapan arkadaşları itinayla bulup enselerine yapışıcam
  • Ayrıca yorumlarda cevapla vs gibi özellikleriniz için panelden tartışma-katmanlı yorumları ayarlamanız gerekiyor..Yoksa cevapla butonu çalışmıyor..
  • Tema popho teması üzerinden düzenlenerek yapılmış olup WP 2.9 ve üzeri uyumludur..Herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan cpu derdi çekenler için birebirdir
  • Eğer anasayfa da yazılarınız çok fazla uzuyor veya sadeleştirmek istiyorum diyorsanız bu eklentiyi kullanabilirsiniz..
  • Ayrıca bu artık wordpress geliştirmelerimi ve düzenlemelerimi bu tema üzerinden sizlerle paylaşmayı düşünüyorum
    yani bir şekilde deney teması olacak
İyi Bloglamalar

Yukarı Alt