Porselen Aşkına-Baştan Sona Bir Çalışma

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Baştan sona şahsıma ait.
(Güzel bir fincan oldu kesin yani heralde galiba...)

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
(Güzel bir fincan oldu kesin yani heralde galiba...)

Herhalde değil Hakan Bey, gerçekten güzel bir fincan olmuş... detaylı bir şekilde inceledim ve fincanın içindeki ışık gölge oyunları çok iyi olmuş... elinize sağlık :clap2:

Tepki
31
barkottaki çatal bıcak tabak süper bir logo valla
fincana söylenecek fazla söz yok ince işçilikli muhteşem görünüyor

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Tesekkurler Yasemin Hanim, o yazdigim cumle Y.Erdogan'a aitti, komik bir cumle :)
Eh iste bir seyler yapmaya calistik kendimizce. Isik-golge konusunda ise dogru yontemlerle dogru ayarlari ve dogru aciyi yakalarsak basarili sonuclar elde ederiz.Tabii ki once modeli cizebilmek gerekiyor. Tekrar tesekkurler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tesekkur ederim Fatih Bey. Aslinda o catal,bicak, tabak hazir bir shape ve daha once baska bir yabanci, o shape'yi ,logo calismasi altinda bir tutorialde anlatmis, fakat benim onu oraya koymamdaki amac acikcasi tag'de asagi kismin bos kalmasini istemememdi. Fakat haklisiniz, guzel bir logo olabilir.
Tesekkurler.

Mira Gabo

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
9
Tek kelimeyle olağanüstü! Ve de kıskandırıcı, insanın içinden beğenmemek geçiyor:D ama mümkün değil tabii ki. Bakalım ben ne zaman tasarım programlarına böylesine vakıf olabileceğim. Ellerinize sağlık Hakan Bey

Yukarı Alt