Bahsettiginiz programın altyapısı coreldraw,fhotoshop yada herhangi bir çizim programı değildir
.Bahsedilen program bir nakış desen programıdır.
Kursu alacak kişinin eger bir nakış bilgisi yok ise çin iğnesi sargı dikiş dekoratifdikiş aplike gibi terimlerde biihaber ise değil iki hafta 200 haftada olsa bizler eğitim adı altında hiçbirsey veremeyiz.,
Bu programı satan kuruluş dahi bu konuda bilgi sahibi olunmadan herhangi bir eğitim vermeye yanaşmıyor.
Yılbasından bu yana kursiyer sayımız 7 ye ulaştı ve hepside 2 haftalık yani 12 iş gununu kapsayan bir eğitimi gecerek değişik yerlerde işbası yaptılar.isteyen olursa kendilerinin telefon ve iletişim bilgilerini sizlere ulastırabiliriz.
Sertifikaya gelince;nakış piyasası sertifikanıza bakmaz!!
Bir deseni ne kadar cabuk zamanda yapıp ne kadar az vuruş ile bitirebildiginize ve makinedeki çalışma suresi dahilinde atlamalarınızı fazladan renk değpişimlerinizi yada desende yapılan fazla vuruşları ne kadar az hata ile yapabildiginize değişik kumas ve alternatif nakış orneklerini zorlanmadan nasıl ve partik şekilde yaptıgınıza bakar.
Bu program; resmi al ve tara sonra ustunden de oyna, makineye ver!!programı değildir.
Bu eğitim;nakış altyapısı olusmuş kişi yada kurumlara bu nakış altyapısını bilgisayar ortamında nasıl uygulayabilirliğini gösterme anlatma eğitimidir.
Firmamız 1989 yılından bu yana nakış sektorune hizmet etmiş ve etmeye de devam eden bir firmadır.Piyasa taleplerine gore hareket ederiz.Taleb oldugu muddetçe de talebin hakkı kadar bir ucret talebinde bulunur.Para ihtiyacı yahut insanları kandırma veyahut insanları aldatma metodunu kendine ilke edinmez.
Yine soyluyoruzki;
Eger bir kişi nakış bilgilerine yani en temel bilgilere sahip ise ,pc kullanmayıda biliyor ise bizler taahut ettiğimiz eğitimi yerine getiririz.
ama bu eğitim bizim için 15 gunluk bir surede verilir.Daha fazlasına bizler gerek duyarsak uzatır yada eğitim alan kişi kurumumuzda biraz daha fazla misafir edebiliriz ve bunun içinde herhangi bir para talep edilmez.
Program eğitimi 3 aşamadan oluşur.ve bu 3 asama5 er gunluk dilimler halinde kişiye sunulur ve eğitim sonunda kişi desen yapmaya ve programı kullanmaya başlamış olur.Ve kişi hernereye giderse gitsin teknik desteğimiz kişi tamamıyla profesyonel olana kadar surer.
Lutfen kendine yatırım yapmak isteyen kişilerin önünü ;bilmeden anlamadan zan ile hareket ederek kesme yoluna gitmeyiniz.
hepinize basarılar dileriz