Çokta acemice değil, Fakat tabi olmaması gereken hatalar var... Şöyle bir bakarsak... Yukarıdaki görsel kullanımın ve slogan için font seçimin iyi... Genel olarak renk kullanımı güzel, Ortadaki kırmızı bantın içinde biraz sorun var en büyük sorun görselleri yerleştirme, şimdi burdan ne kadar anlatsam olmaz, zamanla göre göre anlayacaksınız, diyelimki resimleri böyle kullanmak istediniz, solundaki metnin bir şekilde resimlere oturtturulması gerekiyordu, üstten bloklayabilirdiniz. kısacası orta taraf biraz dağınık görünüyor... Alttaki markalarıda en az %70 küçültün derim ben, en sağdaki marka kaymış yanlış görmüyorsam... Bu arada önemli bir tavsiyede bulunmak istiyorum, firma logosu yani PROSER solda kullanmışsınız, tabiki logo solda kullanılmaz diye bir kural yok, fakat insanlar ilanı ellerine aldıklarında sol elleriyle tutarlar ve logo genelde kapanır, bunun yanı sıra göz herzaman en sağı algılar. Bunun için gazetelerin sağ sayfa ilanları daha pahalıdır. Bunun için ben logoları genelde sağda kullanmayı tavsiye ederim... Emeğinize sağlık...