Di mi sen bitirince gel koy ki eleştiri yapmakla uğraşmayalım biz, hatalarını öğrenmeden yapmış ol, yardıma dagerek kalmasın, forumdan da soğu. Bu gidişle tembellikten altımıza bez bağlamak zorunda kalacağız. Neyyse, öncelikle daha şimdiden bu reklam aşkı nedir, destur, önce bi aç blogu. Ayrıca o reklam alanı yazan yer 300x300 değil haberin olsun.
Reklam alanı koyma demiyorum koyman lazım tasarım aşamasında ama gözümüze sokma böyle. Sonra arka planda biraz sorun var, bulutlar kesilmiş, alt taraflarından, oraları biraz yumuşatabilirsin veya patch tool kullanabilirsin. Sonra en altta sudan zıplayan turuncu balık var ya, onun arkaplan rengi sayfanınkinden farklı, birazcık çok azıcık daha mavi ama belli oluyor. Orayı temizle, bayağı kalın ve usun şerit halinde duruyor, can simidinin üstünden başlıyor. Sonra akraplanda ki soldaki kırmızı uçurmann arkaplanını temizle bence, bulutları kesmiş yine. Sonra blog yazılarını birbirinden ayıracak bir şey koy ve sunarken bir kaç bloy yazısı daha eknenince nasıl görünüyor onu görmemizi sağla. Yani dolu yap sayfayı. Belki bitmediği içindir ama yap yani yine de hatırlatayım ben. Sayfaya footer menüsü koyabilirsin, yan menü koyabilirsin, slider koyabilirsin. Bak mesela neley koyabileceğine örnek olması için bir tema koydum aşağı. Temanın stiline değil kullandığı modüllere bak, yani yukarıda saydıklarım gibi. Hadi kolay gelsin şimdiden sana. Ama çalışman genel manada güzel yani.