Raket tasarım yapmam lazım/acil

MMASUM

Üye
Tepki
0
Yapacağımız Umre reklamları ile alakalı bir fikir edinmek istiyorum. Değişik ve canlı bir çalışma planlıyorum. Ama tam olarak nasıl lanse etmem gerektiğine karaR veremedim. Nasıl vurgulama yapabilirim tam bilemiyorum. Fikir noktasında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Kolay gelsin.

danisman

Consultant
Tepki
30
Fikir vermek de olur, ben yapamam dersen çalışman da yapılır...

ozgur_avci

Üye
Tepki
2
@MMASUM

Sn. MMASUM, Bu işi öğrenme aşaması farklıdır, istemiş olduğunuz hizmet farklı. Amacınızda başarı elde etmek istiyor iseniz belli bir hizmet bedeli ödeyip, işin ehli arkadaşlardan bu tür bir hizmet alabilirsiniz (Emeğe saygı olur). Tasarım kabiliyetim var bu işi ben sürekli yapacağım için kendim yapmak istiyorum diyor iseniz, bu sitede bir çok çalışma örneğinden esinlenebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

nns1904

Üye
Tepki
0
çok güzel bir konu aslında arkadaşım,ama klişesi çok yani hep belli kalıplar kullanılmak zorunda.Ben olsam insani duyguları ön plana çıkardım,çok fazla detay,resimler,yazılardan ziyade bir gözyaşı,bir el hareketi küçük duyguları ön plana atardım.Örneğin mutluluktan ağlayan birisi umrede fakat arka plan sönük,sadece mekan hissediliyor.Önemlli olan hissettiği duygular.umarım yardımcı olmuşumdur güzel çalışmalar diliyorum.

Yukarı Alt