Rank Ve Logo İstek

qroceries

Üye
Tepki
0
Benim www.forum19.net isimli bir forum sitem var.. Bura İçin bana rank ve logo ihtiyacım var. logo Sade ve açık maviye yakın olursa güzel olur. Şimdiden Teşekkür Ediyorum :D

Rank isimleri : Acemi Er , Onbaşı , Çavuş , Baş Çavuş , Teğmen , Üst Teğmen , Yüzbaşı , Binbaşı , Yarbay , Albay , Tuğgeneral , Tümgeneral , Korgeneral , Orgeneral , Ayın Üyesi , Haftanın Üyesi , Webmaster , Grafiker , V.İ.P Üye , Edit Team , Cfg Team , Deneme Mod , Banlı Üye , Moderator , Süper Mod , Co Admin , Yönetici , Prenses Mod Baya Zahmetli Olucak ama :)

Örnek Rank Görüntüsü :

Sitemden Bir Görüntü :

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Yaklaşık 6 aydır siteye ve tasarıma ara vermiştim ve bir göz atayım dedim... Gördüğüm kadarı ile değişen pek birşey olmamış yurdum insanının grafik tasarıma bakış açısında... Trajikomik.... :)

qroceries

Üye
Tepki
0
Ne yapmamızı Bekliyorsunuz ki. Para konusu mu sorun. Her şeye bağlamışsınız para. Asıl senin durumun trajikomik. Böyle şeylerin sadece para ile olduğunu zannediyorsunuz. Fiyatsa istediğin iyi bir çalışmaysa fiyatı neyse veririz.!

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@qroceries
Hah işte az önce dedim ya.... Değişen pek birşey olmamış....

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@qroceries

Forum Kuralları

30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız; Freelance İş verenler bölümüne konu açmalıdırlar. Kurallara uymayan üyelerin mesajları silinir, tekrarı halinde 10 gün uzaklaştırma cezası verilecektir.

Yukarı Alt