gri-beyaz-kırmızı kombinasyonu son yıllarda çok kullanılsa da baymadı. çok sade ve güzel kullanmışsınız logoda, yerleştirmelerde. özellikler kartvizit çalışmanızı çok beğendim. elinize sağlık.
Logo ve uygulamaları gayet güzel ve paylaşım ders niteliğinde olmuş teşekkürler. Amblemde yola çıkılan temel nokta ne idi? O bölgeye ve kuruma ait birşeyleri mi simgeliyor? Amblemi merak ettim açıkçası?
Süleyman Bey Amblemde yola çıkılan temel nokta Elma'nın bilgiyi simgelemesidir. Reklam'da ise elma bilgi ile yaratıcılığın birleştirilmesi anlamına gelir. Bir bakıma bilgi (eğitim) ile reklamın birleştiği bir noktada (Üniversite kulübü logosunda) elma kullanmak sanki zorunluluk oldu
Yorumunuz için teşekkür ederim
Gönderdiğiniz çizimler için çok teşekkür ederim Yasemin Hanım. Sonraki çalışmalarımda çok işime yarayacak.
Merhaba Kerim, çalışmaların güzel olmuş, ellerine sağlık, yalnız bir yazım hatası söz konusu, adres kısmında ""fakültesi yazarken "F" büyük harfle başlamalı, yine bir alt satırda kampüsü "K" büyük harfle başlamalıydı...
Teşekkür ederim abi beğenin için. İmla ve noktalama konusu şu anda en önemli sıkıntım her işimde mutlak bir hata çıkıyor bu iş için düzelttim ama başka işlerde yine çıkacak biliyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.