Restaurant Menü Çalışması

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, çalışmam taslak halindedir, içindeki sayfalardan biri şu şekilde:

soldan 3 cm boşluk, 1 cm de kırım payı bıraktıgım icin gözünüze boş gelebilir ama o kısımlar menünün kapak arasında kalacağı için görünmeyecek.

Ayrıca bu zamana kadar en çok yaptığım hata -düşük fotoğraf çözünürlüğü- tekrarlamamak için bu sefer sadece profesyonel çekim fotoğraflar koyacağım (Kahvaltı ve çorbalar arasındaki boşluğa).

Arkaplandaki eskitme ve yazı fontunun ovalliği estetik bir görünüm katmak için. Restoranın renkleri kırmızı-siyah ve beyaz oldugundan tema bu renklerden oluşuyor.

Amma yazdım, görüşlerinizi alayım. Yapıcı oldugunuz sürece istediginiz sertlikte eleştirin lütfen, teşekkürler.

EDİT: Fotoğraflarla birlikte aşağı yukarı şöyle bir şekil alacak

Hasan ÇELİK

Dreamer
Altın Üye
Tepki
39
Arka plandaki eskitmelerde oynama yapmalısın boş kalmış demek zorundayım :) Font seçimini tekrar gözden geçir yada hiç yoktansa başlıkları gözden geçir. Son olarak fotoğrafları daha estetik yerleştirebilirsin, bir kaç inceleme yaptığın zaman güzel birşey çıkacaktır ortaya. Emeğine sağlık.

Tepki
0
@Hasan ÇELİK

Teşekkür ediyorum hocam yorum için, eskitmeyle biraz daha oynayalım haklısın. Fontu da baya bi aramıştım, yakışmıştı ama tekrar gözden geçiricem. Ama resmi nasıl daha estetik yerleştirebilirim bilmiyorum, pek fazla alan da yok bunun için.

Tepki
0
Merhabalar tekrardan, biraz ara vermiştim, linkler ölmüş. tasarımda bazı değişikliklere gittim.

Yazı fontu hakkında kararsızım, alttaki mi, üstteki mi daha şık duruyor karar veremedim.

Yukarı Alt