secetin1969
Üye
- Tepki
- 0
1989 yılından beri müşterilerine tam hizmet veren, çok geniş ve farklı sektörlerdeki müşteri yelpazesine sahip reklam ajanslarında, tasarım aşamasından baskıya kadar iş takibini üstlenerek çalışmaktayım. Katalogdan logoya ambalaj tasarımından dergi tasarımına, kurumsal kimlikten basın ilanlarına ve kampanyalara kadar bir reklam ajansının üretebileceği tüm çalışmalarda görev aldmı. Özellikle başta grafik tasarım programları olmak üzere; web tasarım programları, film - video programları, bilgisayar teknik donanım ve sistem bilgisi olarak da uzman seviyesindeyim. Türk Grafik Tasarımcıları Logo1 kitabında çalışmalarım bulunmaktadır.
1989'dan bu yana toplam 4 farklı ajansta çalıştım. Genelde kalıcı olmaya özen gösteriyorum.
2007 yılında Sanat Yönetmeni olarak çalışmaya başladığım reklam ajansının taşınması ve yol mesafesi nedeniyle özellikle Avrupa yakasında çok acil iş arıyorum...
İstenildiği takdirde ayrıntılı CV, Referanslar ve İş Örnekleri gönderebilirim.
Serhat Çetin 0534 354 78 29
1989'dan bu yana toplam 4 farklı ajansta çalıştım. Genelde kalıcı olmaya özen gösteriyorum.
2007 yılında Sanat Yönetmeni olarak çalışmaya başladığım reklam ajansının taşınması ve yol mesafesi nedeniyle özellikle Avrupa yakasında çok acil iş arıyorum...
İstenildiği takdirde ayrıntılı CV, Referanslar ve İş Örnekleri gönderebilirim.
Serhat Çetin 0534 354 78 29