Selam arkadaslar.. AT siyah beyaz....

logarita99

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Emeginize sağlık buradan harika gorünüyor...Büyük geçmişler olsun...

Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...

meganne

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
geçmiş olsun üstad...türkiyeye gelip de ankaraya yolunuz düşerse beklerim...harika çizim olmuş at en güzel ikinci siyah formda görünüyor..
son çizdiklerimden 3 resim de ben ekliyim...

logarita99

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
Portrelerin cok güclü, cok iyi yakaliyorsun mimikleri, özellikleri. Muhtesem cizgiler, süper.. Cizgilerin cok iyi... Bu arada tesekkür ederim, insallah oralara gelirsem ugrarim... ;)

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Geçmiş olsun logarita99, 7 gün hastanede yatıran hastalık önemsiz olmaz bana göre.
Çalışmayı karakalem ile dişi olarakmı çalıştın ? ( yani dışını mı doldurdun ? ) öyleyse baya zordur her halde getirebilmek.

Meganne'nin çizimlerinde gerçekçilik görüyorum,
fotoğrafımsı çalışmalar ama canlılık göremiyorum yani biraz silik duruyor,
koyu kısımlara biraz daha basınçlı çalışırsa bence harika çalışmalar ortaya çıkacak.

Elinize sağlık her ikinizinde.

( meganne güzel çalışmaların var ama bu tür çalışmaları kendine ait bir konu açıp buraya link verirsen orada yorumlamak isterim, konu kirliliği ve dağınıklığının önüne geçmiş oluruz )

logarita99

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
Cok tesekkür ederim.. Calismaya gelince kullandigim kagit siyahti, ben beyaz kalemle calistim ama tabii siyah yerleri bos birakmak gerekiyordu, bunu calismanin ortalarinda anladim. Insan calisa calisa tecrübe kazaniyor iste. Meganne nin calismalarina gelince, cok dogru bir yorum. Eksik olan sadece koyu cizgiler, o zaman daha canli bi görünüm kazanacaktir.. Hastaligima gelince, evet biraz önemliydi Guatr birdenbire cok calismaya baslamis. Vücudumun tüm dengesini alt üst etti. Burada da bu tür seylere cok önem verdikleri icin hastahanede alikoydular beni. Tahlillerim falan orada oldu. Simdi normale döndü tekrar ama ilac almak zorundayim bi süre.. Tesekkür ederim yorumlariniz icin..

meganne

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
@Şener CANÖZ

üstad değerli yorumun için çok tşkler.daha koyu çalışmamı bana söyleyen 4. kişisiniz :)..dediğinizi tutmaya çalışıcam.şahsen zevkine çizim yapan biriyim daha önce herhangi bir eğitim almadım o yüzden kendi kafama göre takılıyorum.lütfen eleştri yapmaktan çekinmeyin dediğim gibi eğitim almadığım için belki sizler sayesinde kendimi daha iyi geliştirebilirim.içimde istek var çünkü...konu açma faslına gelirsek açtığım 3 ayrı başlıkta konu var zaten ancak yorum yapan pek yok burada. konuştuğumuz bir tek logarita üstad var.

logarita99

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
SAKIN birakma.. Zevkine yapiyorum demek, seviyorsun cizmeyi demek. .SAKIN birakma calismayi, cizmeyi. Gölgelere koyu cizgi atinca göreceksin farkini.. Devam devam. Gözün cok güclü, gözün ile elinin baglantisi süper.. Hoby olarak bile olsa cizmeye devam.. Valla teveccüh etmissin Üstad degilim aslinda ayni senin gibiyim tam anlattigin gibi kendini... Selamlar...

meganne

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
2
üstadım çizim aşkı birdenbire başladı bende çok seviyorum..toplasanız hayatımda 100 tane resim çizmiş adam değilim! ne hikmetse bu sene kalemi elime aldım neredeyse hergün çiziyorum..rüyamda bile resim yapıyorum yav :D

Yukarı Alt