Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim.

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Lütfen afiş yapmaya başlamadan önce biraz araştırın... Böyle afiş olmaz, bu afişe yorumda olmaz... Yanlış anlamanızı yada kırılmanızı istemem belliki çok yenisiniz fakat bir işi yapmadan önce acaba bu iş nasıl yapılır diye araştırmak gerekmez mi sizce...

Başarılar

Tepki
0
daha yeniyim yeterince araştırmaya çalışıyorum azarlanmak çok saçma bu afişe yorumda olmaz demişsiniz o zaman yapmayın

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
@hürrem

Kimseyi azarlamak kimsenin haddi değildir... Ben size kırılmanızı istemem yazdım siz azarlamaktan bahsediyorsunuz... Yorum olmaz dedim ve yorum yapmadım zaten, size bir öneride bulundum, afişinizin yorum yapılacak bir yanı olmadığını ve araştırmanız gerektiğini söyledim... Yeterince araştırmamışsınız demekki.. Yeni olduğunuzun farkındayım, bu söylediklerimi lütfen nasihat olarak alın ve daha çok araştırın, tartışma yaratacak mesajlar silinecek...

Saygılar

Tepki
100
@hürrem
size bir örnek verebilmek için siz ne işle uğraşıyorsunuz diyeceğim ama, sizide tanımıyoruz ki,
aslında çok uzatmayada gerek yok.
takdir edersiniz ki gün içerisinde yoğun iş temposunun yanında birde forumda azami gayret sarfeden arkadaşların stresinden kaynaklanıyor. çalışmanızla birlikte bu açıklamayı yoğurduğumuzda bazen ben yada başka arkadaşlarımızda agresif bir tutum sergileyebilir. ama burada azarlamak yada agresif bir durum söz konusu olmadığınıda belirtmek isterim.
sadece sizin cevabınız üzerine bu şekilde açıklama yapmak ihtiyacı hissettim.

arzu hanımın söylemek istediği, "Böyle afiş olmaz, bu afişe yorumda olmaz" cümlesine bende katılıyorm desem banada mı aynı tepkiyi gösterirsiniz bilemem ama,
cümlenin devamındaki "acaba bu iş nasıl yapılır diye araştırmak gerekmez mi sizce..." sorusunu tekrar sormak istiyorum.

yukarıda yazdıklarımın tamamını bir tarafa bırakacak olursak konuyu şu şekilde çözebiliriz.
konu başlığınıza dönüp bakıldığında "Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim." demişşsiniz.
ben bu başlığı sizin yerinizde olsam şu şekilde değiştirirdim. "Serbest afiş çalışması yardımlarınızı beklerim.

şayet bu şekilde konuya yaklaşmış olsa idiniz farklı bir tavırla karşılaşırdınız değil mi?

Tepki
0
hitap şekli önemli benim için siz beğenmemiş olabilirsiniz tabiiki saygı duyarım afişe benzetmemişte olabilirsiniz ama emine hanım son cümlesinde farklı bir tavırla karşılaşırdınız demiş :D doğru hitap yanlışlığı var yönetici olabilirsiniz ama diğer üyelerede yorumlarınızı okudum benimkinden farksız neyse kolay gelsin size

Tepki
100
@hürrem
ben o kadar yazı yazdım. konuyu çıkılmaz bir hale sokmak istemedim ama siz bu yazıdan sadece işinişze gelen yeri almışsınız. tessüf ediyorm.
zaten konuyu baştan alırsak buradaki "farklı tavır" ifadesi çalışmanıza yardım alırdınız eleştiri yada olumsuzluklar bir adım daha öne çıkmazdı demek istedim.
bence burada bu tartışmayı kesmeliyiz. bu şekilde fayda değil her iki taraf adına zarar verici olur.
ayrıca arzu hanımın diğer mesajlarınıda aynı sınıfa sokmanız hoş değil. zira bir yönetici olarak bazı mesajları beş yada on kere okumak zorunda kalıyoruz.
yani tarafımızca okunmamış mesaj kalması mümkün değildir.
bu sebepledirki arzu hanımında mesajlarını genel itibari ile biliyorum.
saygılarımla...

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Ortada ne tartışılacak bir afiş çalışması, nede bu kadar uzayacak bir konu görüyorum.
Eğer bir resim üzerine okunmayan ilginç yazı karakterleri ile yaptığınız şeye "afiş" adını verebiliyor ve bunu savunabiliyorsanız, ya biz bakmasını bilmiyoruz, yada siz yapmasını.

Konu uzamaya devam ederse kapanacaktır.

Saygılar.

Yukarı Alt