@hürrem
size bir örnek verebilmek için siz ne işle uğraşıyorsunuz diyeceğim ama, sizide tanımıyoruz ki,
aslında çok uzatmayada gerek yok.
takdir edersiniz ki gün içerisinde yoğun iş temposunun yanında birde forumda azami gayret sarfeden arkadaşların stresinden kaynaklanıyor. çalışmanızla birlikte bu açıklamayı yoğurduğumuzda bazen ben yada başka arkadaşlarımızda agresif bir tutum sergileyebilir. ama burada azarlamak yada agresif bir durum söz konusu olmadığınıda belirtmek isterim.
sadece sizin cevabınız üzerine bu şekilde açıklama yapmak ihtiyacı hissettim.
arzu hanımın söylemek istediği, "Böyle afiş olmaz, bu afişe yorumda olmaz" cümlesine bende katılıyorm desem banada mı aynı tepkiyi gösterirsiniz bilemem ama,
cümlenin devamındaki "acaba bu iş nasıl yapılır diye araştırmak gerekmez mi sizce..." sorusunu tekrar sormak istiyorum.
yukarıda yazdıklarımın tamamını bir tarafa bırakacak olursak konuyu şu şekilde çözebiliriz.
konu başlığınıza dönüp bakıldığında "Serbest afiş çalışması yorumlarınızı beklerim." demişşsiniz.
ben bu başlığı sizin yerinizde olsam şu şekilde değiştirirdim. "Serbest afiş çalışması yardımlarınızı beklerim.
şayet bu şekilde konuya yaklaşmış olsa idiniz farklı bir tavırla karşılaşırdınız değil mi?