Severek İzlediğiniz Yabancı Diziler

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Severek izlediğiniz yabancı dizilerin isimlerini burada paylaşabiliriz, üstelik yeni dizilere başlayacaklara önerilerde de bulunabiliriz.

Vazgeçilmezlerim arasında tabiki -LOST
Dizinin bitmek üzere olması üzücü,baya bi bağlanmıştık :)

Yeni başlayan ve bana göre gerçekten muhteşem bir dizi - Flash Forward
Mutlaka seyretmenizi öneririm. Zaman kaybı olan bir dizi değil :)

Fulyam

Üye
Tepki
16
Benim izleidğim yabancı dizi en son KYLE XY idi... biraz izledim ama bıraktım... Ondan önce bayağı bir izlerdim klasik dawsons ve buffy ve angel hastasıydım seneler önce :) o zamanlar güzel gelirdi... hatta çook eskiden bi dizi vardı.. ilk öpüçük... müziği çok hoştu hala izleyebilrim... o kadar severdim .... anette , jerome... bir dizi daha vardı eskilerden.. neyse benim dizlerim bitmez... :D

şimdi tek bi dizim var. o da yerli zaten.

larem

Misafir
Tepki
0
Flash forward,Fringe,Leverange,The Mentalist benim son favorilerim Lost ve Prison Breakten sonra izlenmesini tavsiye edebileceğim diziler.

Tepki
0
ben kasıntı filmlerden hoşlanmıyorum türk olsun yabancı olsun mutlaka esprili olmalı ki şu sıralar gözdem "the bigbang theory".. biraz ahlaki erezyon tehlikesi var ama altyapısı sağlam olanlara birşey yapmaz :) yeni sezon başlamadı galiba henüz.. bir ara 24 hastasıydım ama kabak tadı verdi bıraktım..
leverage'da muzip ve hoş bir aksiyon filmi tavsiye ederim..
aliens in america'da güzeldi hala devam ediyor mu bilmiyorum..
diziler seviliyor ama takip sıkıntısı çok maalesef :)

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Lost bittiğinden beri yeni bir dizi arayışındaydım. Sonunda Fringe dizisini izlemeye karar verdim.

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
5
Bence dizi dedğin böyl olur :) bu diziyi izlemek isteyen olursa arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacaklardır.

Yukarı Alt