Show Tv ye gönderdiğim mesaj

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Kanalınızda ama biliçli ama biliçsiz diziler için " yeni bölüm 20:00 "
diyorsunuz ama yeni bölümler genelde özetlerden sonra (nasıl bir özetse
90 dk sürüyor) başlıyor insanları neden aptal yerine koyuyorsunuz
doğru saati vermek çokmu zor acaba ?

bu saat olayı ve yayın akışına uygunluğu son yıllarda iyice çığrından
çıktı önceden neyin ne zaman başlayacığını bilirdik şimdi ise resmen
biz televizyon izleyicileri resmen kandırılıyoruz.

umarım bu konuya dikkat edersiniz.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
:) kılıfına uyduruyorlar ne güzel
eskiden diziler reklama girerdi
reklam sonrası daha bir dakika geçmeden dizi biterdi
şimdi ana haber bültenleri bile böyle oldu
dizilerin kalitesi ortada
yaratıcılık kapasitesi ortada
seneler önce izlediğimiz programları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar
bir tek canlı futbol maçlarında reklama girilmiyor
gerçi onda da kolayını buldular sağdan soldan her yandan reklamlar fışkırıyor maç esnasında :D
denecek şey çok ama çözüm noktasında fikrim yok
iyi seyirler

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Hasan Güner
Tüm eleştiriler bir yana, Reklamcılık sektöründen para kazanan birisinin reklamlardan şikayetçi olması tuhafıma gitti doğrusu :)
Reklamın amacı en kısa zamanda en yüksek kitleye hitap etmek değil midir? Bu durumda gayet normal reklamların bu gibi durumlarda devreye girmesi.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
@Erkan_Nehir

bilmem belki de dediğiniz gibidir
mesela ben 118 li reklamlardan nefret ediyorum
ama bu nefret sonucu hepsinin numarasını ezbere biliyorum
amacına ulaşmış bir reklam oluyor

Reklamcılık sektöründen para kazanan birisinin reklamlardan şikayetçi olması tuhafıma gitti doğrusu :)
çok doğru
bir tasarımcının piyasadaki kötü tasarımdan şikayetçi olması,
bir taksi şoförünün yollardaki trafik canavarı şoförlerden şikayetçi olması,
bir siyasinin ortamdaki siyasetin kalitesinden ve siyasilerden şikayetçi olması (...)
doğal şeyler bunlar bence

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
konu nerden nereye geldi diyeceksinizde arkadaşlar ben reklamlardan bahsetmedimki :))
dizilerin yada programların saatinde yayınlanmamasında şikayetçi olduğum için bu mesajı
yazdım insanları kandırıyorlar (YENİBÖLÜM SAAT :20:00 ) diyorlar ama o saatte geçen haftanın
bölümü yayınlanıyor insanları kandırmalarını anlamıyorum şuan 21:30 deseler ne olacak

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Sedat Bey'in Show TV'e olan sitemine katılıyorum. Zamanın boşa harcanmasına hiç tahammülüm yoktur, 1 saatlik dizinin reklamlar ve diğer tanıtım araları ile birlikte 3 saatte verilmesi beni çileden çıkarır ve ben bu yüzden televizyonda dizi ve film seyretmem.. Hele ki dizinin son 5- 10 saniyesinden önce araya giren 20 dakikalık reklam arası tam bir işkencedir.. Ben film seyrederim ama nasıl ; ya CD sini alırım, ya internetten indirip kesintisiz izlerim yada sinemaya giderim. :)

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Ahmet ALTUN

ahmet bey doğru söylüyorsunuz en iyisi sinema izlemek ama benim hoşuma gitmeyen
şey insanları kandırmaları ve insanlar artık şöyle düşünüyorlar (reklamları vs geçtim )
saat 20:00 o dizi iki saat sonra başlar, eskiden videolarımız vardı kayıt yapan
betamax vhs diziyi kaçırmak istemeyenler videolarını ayarlar içine kaset koyardık
saati gelince diziyi otomatik kayıt ederdi şimdi gelde bunu bu zamanda yap bakalım
hep aynı bölümleri izler durursun :D

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
Yanılmıyorsam konuya malzeme olan dizi Muhteşem Yüzyıl..:) Evet bu diziyi saat 20. 00 vereceğiz diye ilan ediyorlar, neredenmi biliyorum.. ? Hani ben dizi izlemiyordum.. :D Evet ama izlemiyorum..
televizyonda..

Bu dizi çok tepki aldı ama ben sevdim.. bilgisayarda çalışırken açık olan tv den gözucuyla seyrettiğim kadarıyle.. beğenince araştırdım internetten indirdim.. kesintisiz seyrettim.. hala bilgisayarımda.. :D

İşte size muhteşem yüzyıl dizisinin ilk bölümü, hemde reklamsız, show tv logosuz, kesintisiz, gecikmesiz, Full HD ve tam saatinde... :)

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
:) teşekkürler ahmet altun konu bu dizi içinde değil tüm diziler için benim takip ettiğim diziler
parmakla sayır cinsten ama izleyiciyi aptal yerine koymak ve bundan para kazanmaları
ne kadar sinir bozucu bakalım müşteri yetkilisi arasın neler diyeceğim ararsa tabii

Takip ettiğim diziler

EZEL
MUHTEŞEM YÜZYIL
KURTLAR VADİSİ PUSU
HANIMIN ÇİFTLİĞİ

Yukarı Alt