Sıcak dahada sıcak olacak

orhanalkan

Üye
Tepki
0

Versiyon:3d max 8 32 bit
Işık: IES sun

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
aşamalarını da yayınlar mısın
ben yapılan programa dair bilgi sahibi olmadığımdan dolayı
olayın güzelliğini esprisini pek anlayamıyorum

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Güzel görünüyor, dikkatimi çeken kısımlar var tabii ki.
Sağ köşedeki saksının durumunda bir anormallik var.
Yerdeki su birikintileri çok yapay kalmış,suyun bitiş sınırlarına bir de nemli bir hat geçilse daha gerçekçi görünürdü, yerdeki fayanslarımızın yapısı su emer bir cinste o halde teknik olarak üzerinde buradaki gibi göllenecek kadar su birikememeli.
Korkuluklara da biraz daha özenseydiniz keşke.
Çalışmalarınızın devamını da bekleriz.

Tepki
2
Havada güneş var ama sanki gece ışıklandırmayla aydınlanmış bir mekan gibi görünüyor. ve ayrıca gölgeler güneşin vurduğu yönden ayrı şekilde gidiyor.

3dmax bilmediğim için ne derece kaliteli bilemiyorum ama hoşuma giti :) başarılar...

orhanalkan

Üye
Tepki
0
hasan,hakan ve seyit bey ilginiz için çok teşekkür ederim bu çalışma 2008 yılında yapılan bir çalışmaydı o zamandan bu zamana farklı çalışmalar hiç yapmadım ara verdim 3ds max programını öğrenmeye başladığım zamanlardı ondan sonra baya format yedi pc ve net üzerinde paylaştığım sitelerden bulduğum ve paylaştığım bir renderim ışıklandırmada öğleden sonra gibi yapmaya çalışmıştım akşam olsa idi ortam kararmış olurdu diye düşünüyorum ondandırki ışık efektinden kırmızı halkalı lens efek verdim tekrardan tüm yorum sahiplerine teşekkür ederim.

Yukarı Alt