Sitemiz çok güzel...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Sitemiz harika olmuş :)
Emeği geçen arkadaşları kutluyorum .

Tepki
5
Katılıyorum... Şu an değişim aşamasında her tıklamada biraz daha güzelleşiyor... :D

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Sitemizin yeni yüzü çok kısa bir süre sonra hazır olacaktır. Hazır olduğunda yeni yüzümüzle yayın hayatına devam edeceğiz. Forumun yanı sıra birde portala sahip olacak sitemiz..

yakan

Üye
Tepki
0
Değişiklik mi oldu? yada deneme mi yapıldı kısa bir süreliğine? Bende site hala aynı site :)

Tepki
100
@yakan
günel hanımın mesajına bakılırsa gece bir operasyon yapılmış gibi.
evet site hala aynı...

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Sabah siteyi açınca "acaba gece rüya mı görmüştüm" dedim:)))

Gece saat 02:00 de site harikaydı, çok beğeneceğinizden eminim. Çok kalite olmuş.

danisman

Consultant
Tepki
30
Sürekli yeniliğe hazırlayın kendinizi arkadaşlar, bir japon ata sözü vardır "her günü aynı olan, bir gün yok olacaktır" sadece sitemizin değişimi yetmez, herkes, her gün kendini yenilemelidir, hiç bir şey yapamıyorsanız, kullandığınız yolları değiştirin, o da olmuyorsa, dünyaya bir gün baktığınız gibi, ertesi gün bakmayın, yenilik iyidir, güzeldir, gençleştirir, dinlendirir, geliştirir...

Ömer Bey'i tebrik ediyorum, yalnız bu kadarı yeter mi? Yetmez, her zaman daha iyisine koşmalısın Ömer Bey, daha ileriye, daha güzele, daha mükemmele, mükemmelin de, mükemmeli olur mu? Neden olmasın, mükemmelliyetçiliğin bir sınırı yok...

Saygılar...

Yukarı Alt