Siz Değerli Ustaların Yanında Sönük Kalacak Kartvizit Çalışmam

Tepki
2
Merhaba grafikerler.org sitesinin değerli üyeleri. Aranıza kabul ederseniz çok yeni katıldım. Sitedeki bazı arkadaşların yaptıkları çalışmaların gerçekten büyük bir ustalıkla yapıldığını gördüm. Gerçekten grafikerliğin ne olduğunu nasıl olunduğunu başta kendisini bu site vasıtası ile tanıdığım Faruk Çağla Hocamızdan ve siz değerli uzmanların yorumlarından keşfetmeye çalıştım günlerdir. Gerçek manada profesyonel grafik çalışmalarınızın yanında benim yaptığım çalışmaların ne kadar sönük kaldığını gördüm. Ancak bu site ile kendime çok şeyler kattığımı ve katacağımı düşünüyorum. Grafikerliğe karşı ciddi bir manada ilgi oluştunu söyleyebilirim. Dolayısıyla siz değerli ustalarımdan da yaptığım çalışmalara karşılık benim için çok önemli olan değerli yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize yürekten selamlar ve çalışma hayatınızda başarılar. Aşağıdaki çalışmam baskıdan çıktı. Logo bana ait. Hatalarım veya dikkat etmem gerekenleri belirtirseniz çok sevinirim.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba

Öncelikle aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Sonrasında da başlığınıza üzüldüm. Neden sönük kalsın ki ?. Böyle düşünmenizi istemem. Övgülerinizden dolayı site yöneticilerinden olarak teşekkür ediyorum.

Çalışmanıza gelirsek sade ve yeterli bir çalışma olmuş. Kenarlara koymuş olduğunuz kenarlıklar olmamış bence kaldırın.Logonun tek renk olmasını tavsiye ederim. Özelliğini içinde saklaması daha iyi duracaktır. İyi düşünülmüş bir logo.

Zamanla daha iyilerini yapacağınıza eminim. Aramıza tekrar hoş geldiniz. Yeni çalışmalarınızı bekliyor olacağız.

İyi Forumlar dilerim..

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Aramıza hoşgeldiniz... kartvizit güzel görünüyor Hasan Beye katılıyorum kenardakileri kaldırsanız daha güzel duracaktır. Olabildiğinizce sade yapmaya çalışın. yeni çalışmalarınızı görmek ümidiyle..
iyi forumlar dilerim..

Tepki
2
Merhaba Hasan Bey. İlginiz ve yorumlarınız için gönülden teşekkür ederim. Sizlerle tanıştığım için çok memnun oldum. Bahsettiğiniz noktalara dikkat ederek tekrar düzenledim. Bundan sonraki çalışmalarımı sizlerle paylaşacağım. İyi Çalışmalar.

Hasan Bey ve --şerife-- hoşbulduk. Aranıza aldığınız için teşekkürler. Çalışmalarımı sizlerle paylaşacağım çünkü sizlerden öğreneceğim çook şey var.
İyi akşamlar iyi çalışmalar.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
aramıza hoşgeldin.kartvizit tasarımınız hoş. logosu ve renk uyumuyla kendi ayrı bir havası olmuş.

Yukarı Alt