Soft Template - gru media

FarukDesign

Altın Grafiker
Tepki
0

Ben beğendim şahsen , sizin yorumlarınız ? :)

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Güzel fakat alttaki facebook twiter vs.. logoları aşırı büyük olmuş daha küçük yapıp bir köşeye koyabilirsiniz. Birde sağdaki ürün gruplarının her birine kendine özgü birer tane kablo kesiti koyabilirsiniz. Genel olarakta sayfada bir görsel eksiklik var sanki, biraz görsel olabilir bence. Emeğinize sağlık

FarukDesign

Altın Grafiker
Tepki
0
Benim için her yorum çok değerli,benim gelişmem açısından büyük önem taşıyor..Kablo grupları bölümünde Ayrıntılır ürünler bölümünde zaten büyük ve küçük görseller mevcut olacak daha index aşamasındayız ve dw de yapılandırıyoruz.Menüle Fireworks ta Button efecti eklendi.Bu site kodlanma yolunda .. Bu yüzden görüşleriniz çok önemli .

www.ulkukablo.com bu sitenin şuanki temasından çok daha iyi olduğuna inanıyorum .FW de yapılıp DW de kodlanmış bir çalışmaya benziyor .. Neyse çok konuştum :)

Adresi lütfen reklam olarak algılamayın,Arkadaş sitenin berbat tasarımına baksın diye . :)

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
@gru media

Eski siteyi inceledim. Haklısınız sitenin eski halinden iyi olmuş tasarımınız. tasarım yaparken başkalarınınkiyle kıyaslamayın sakın. Zaten en iyisi olsun diye çalışmıyormuyuz hep. Kullandığınız fontlar ve yerleşim aşağıdaki logolar dışında hoş görünüyor. Fakat dediğim gibi anasayfada en azından bir görsel olmalı diyorum. Kabloyu anlatan, tabiki son hali bundan daha iyi olacaktır. Bittiğinde eklerseniz sevinirim, merak ettim çünkü. Size iyi çalışmalar diliyorum Kolay gelsin.

FarukDesign

Altın Grafiker
Tepki
0
Tabiki eklerim daha çalışma aşamasındayım.En son halini koyduğumdada değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler Arzu Hanım ..

Yukarı Alt