Son Çalışmalarım. !

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
İlk iki çalışma için konuşuyorum.
Emniyet ve polis deyince aklıma gelen ilk kavramlar "HUZUR", "ASAYİŞ"... Elbetteki özel harekat polisleri sıkça silah kullanıp çatışmaya giriyor vs vs... Ama bu şekilde ifade edilmesi beni rahatsız etti.
Çalışmalarda saldırgan bir hava var, insanı tedirgin eden mermiler, silahlar, maskeli adamlar...
Mafyavari yada militarist bir ifade vermiş çalışmaya. Bence çöpe atmalısın o iki çalışmayı.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Birçok objeyi bir çalışmada kombinlemek inanın zor zanaat.. Sizde yapamamışsınız zaten. Ellerinize sağlık üzerinde kesin bayağı vakit harcamışsınız elbet lakin dediğim gibi bu çalışmalar karşı kitleyi ne kadar etkiler biraz da onu düşünmekte fayda var.

- Daha kreatif çalışın az obje kullanın, ufak dokunuşlarla birşeyler yapmaya çalışın..

Unutmayın ki çok büyük tasarımcılar bile çok sade çalışmalar yapmaktadır ve bu çalışmalar doğal olarak daha çok göze hitap etmektedir.

Dünya çapında yapılmış olan tasarımları inceleyin, izledikleri yollar neler bunları araştırın eminim daha iyi çalışmalar sunabilirsiniz..

İyi çalışmalar...

Emniyet_Portal

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
Sayın Erkal Coşkun. Polis Özel Harekat; Dosta İpek Gibi Yumuşak , Düşmana Çelik Gibi Serttir. Bizim mİlitarist Tavrımız Düşmanadır Hainedir. Dostla Kardeşle Alıp Veremediğimiz Yoktur. Ayrıca Huzur Asayiş Dediniz Evet Polis Şehrin Huzurunu Sağladığı Kadar Dağlarında Huzurunu Sağlamalıdır Memleketi Düşmandan Arıtmanın Tek Yolu Budur.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
@Emniyet_Portal

Sayın Emniyet_Portal;
Biz burada ne emniyete, ne polise laf ediyoruz, dilimiz uzattığımız tek konu sizin yaptığınız çalışmalar.
Forumun ve burada olmanın tek amacı da bu zaten, bilmediğini öğrenmek, bildiğini de öğretmek...
Bu sabırsız ve atak ruh halinizi yaşınıza ve heyecanınıza veriyorum.
Eğer söylenenleri, yazılıp çizilenleri dikkatle okur, payınıza düşeni alırsanız, karlı çıkan siz olursunuz.
Haydi kolay gelsin...

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Başarısız çalışmalar. Hitabeti zorlaştırıyor, görsel düzenden uzak. Sürekli image üzerine çalışarak hiçbirşey elde edemezsiniz. Bu tür çalışmalar grafik hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanların dahi basit programlar ile oluşturabileceği düzeyde.

Çok daha zaman harcanmış, özenli işler yaptığınızda paylaşma ihtiyacı duymanız dileği ile. Başarılar.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@Emniyet_Portal

Ya kardeşim sen Özel Harekat personeli misin yoksa Asayiş mi yoksa Toplum Destekli mi ne bu her yerde farklı bir birimin ağızından yazışmışsın, ben anlayamadim bir halt bu işten, umutsuz bir vaka olarak tanımlıyorum ben seni.

Yukarı Alt