Sönmezler İnşaat

lusy99

Üye
Tepki
3
Merhabalar Sönmezler inşatt kurumsal kımlıgı tasarlandı yorumlarınız benım ıcın cok önemlıdır logo bana aittir.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Farklı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz belki ama bazı tasarım kurallarını çiğniyorsunuz.
1. Tipografi ile kıyaslandığında logo haddinden fazla büyük olmuş.
2. Kartvizit ve antetli kağıtta web adresini o şekilde en üstte sunmanız hiç estetik olmamış ve yakışık almamış. Bu tür bilgileri logodan sonra uygulamanız daha doğru olur..
3. Antetli kağıtta yine logoyu en altta kullanmanız hiç alışılageldik bir durum olmadığı gibi hoş ta olmamış.
4. Kartvizitte isim ve unvanı logo altında değil de adres üstünde sunarsanız daha mantıklı ve doğru olur...

seluvenin

Üye
Tepki
3
Erkal beye katılıyorum, ve birşey daha söylemek istiyorum. www.sönmezinsaat.com yazdığın üst kısımda türkçe karakter kullanmışsın "ö" harfi gibi. eğer türkçe karakter kullanıcaksan bunu "ş" harfine de uygulaman gerek. yok eğer kullanmayacaksan hiç birisinde kullanma! bu küçük bir detay diye bilirsiniz belki, ama inan ki çok önemli bir detaydır. ve kartvizitte Logoyu biraz küçült. başarılar.

Tepki
29
Logoda anlatmak istediğiniz anlayamadım ve sönmezler demişsiniz "ö" harfini kullanmataki amaç ne site adında.
Türkçe karakter sorunu var.
Diğer hatalar olarak ta erkal denilmesi gerekeni yapmış..

Yukarı Alt