Su Arıtma Kampanya Broşürü A4 önlü Arkalı

Tepki
0
sedat abi çalışmaya genel olarak bakıldığında güzel görünüyor ancak, su içen bayan resmi çalışmaya uygun değil ayrıca içtiği de su değil gazoza benziyor gibi geldi bana birde peşin fiyatına yazmışsın 12 taksit ayrı bir yerde kopuk olmuş sanki birde abi bu 12 taksitin üstündeki çocuklara bir anlam veremedim onları müşterimi istedi genelde hijyenik sağlıklı diye bebek resmi falan koyulur da bu çocuklar duruşları açısındanda çok estetik gelmedi yani bu çalışmaya göre arka tarafı güzel olmuş arkadaki çocukda güzel suda tam suya benziyo sen daha iyi bilirsin abi belkide ben birşeyleri tam kavrayamadığımdan bunları söylüyorda olabilirim saygılar abi.

Tepki
31
Önecelikle "doğa kirletiyor biz arıtıyoruz" sözü yanlış çünkü insanlar kirletiyor insanlar arıtıyor

ilk sayfadaki bayan görselide uygun düşmemiş bence halil beyin dediği gibi gazoza benziyor
ve fotoğrafda pek etkiliyeci değil ve çocuklarda alakasız geldi bana

daha önceki çalışmalarınızı gördüğüm için bu çalışma size uygun değil

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Fatih Coşkun

fatih bey öncelikle şunu söylemek isterim bu çalışma bana değil müşteriye yapılan çalışmadır, elbetteki doğa kirletiyor,insanlar birşeyler yapıyorsa yine doğandan yararlanarak yapıyor, çocuklar 12 taksit olmasına seviniyor, resimdeki bayan su içen bir bayandır gazozuda nereden çıkardınız :D

Tepki
31
sedat bey gazozu şöyle diyebeiliriz
10 bin baloncuk yuttum diye bir reklam vardı hatırlarsanız suyun içindeki baloncuklar
bana onu hatırlattı:D

Tepki
100
merhaba sedat bey,
öncelikle arkadaşlarla aynı fikirleri paylaştığımı söylemem gerek.
bu slogan firmaya aitse onlara işin doğrusunu öğretmek gerekir sanırım.
doğa bir bütündür insanlarda bu bütünün bir parçasıdır. maalesef insanlar doğayı kirletmekte
ve yine insanlar doğayı kurtarmaya çalışmaktadırlar. doğa durduk yere kendini kirletmez, kirletemez.
bu ekolojik dengeye aykırıdır zaten... konuyu çok uzatmaya gerek yok sanırım. anlaşılmıştır...
kullanılan görsel banada iç açıcı gelmedi (on yüz bin milyon baloncuk yutmuş gibi :D )
bunun dışında orantılar ve düzen çok güzel. içtiğiniz su ne kadar sağlıklı? diye baloncuk içerisinde sorulan soru bröşürün arka yüzende yine baloncuk içinde cevap bulmasıyla, bütünlük sağlamış.

son olarak bu tasarım değil de sizin ifadenizle uygulama olmuş galiba:D:D:D

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Emine Şahin

tasarım onaylandı ve şuan baskıda yorumlar için teşekkürler:cool:

Yukarı Alt