Tabela Tasarım

svk90

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteye üye oldum.Bir konuda sizden yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi istiyorum.Ben İnşaat işi ile uğraşıyorum yani tuğla üretiyorum fabrikanın girişine bir tane tabela yaptırmak istiyoruz fakat reklamcının sunduğu tasarım örnekleri hoşuma gitmedi sizde bu konu hakkında bana yardımcı olur,tabela tasarım örneklerinizi sunarsanız çok mutlu olurum.Firmanın ismi HİLAL TUĞLA FABRİKASI.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM:)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Talebinizi freelance is verenler bölümüne taşıyorum.Forum kuralları gereği ücretsiz tasarım istemek yasaktır...

svk90

Üye
Tepki
0
Tamamdır teşekkür ediyorum.Ozaman ücretli olarak tasarımlarınızı bekliyorum.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Yardımcı olabilirim. web sitemde iletişim bilgilerim mevcuttur.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@CrisHancock

50 tl ye yaptığınız tasarım örneklerinden birtanesinin görsellerini paylaşmanız mümkün mü bizlerle ?!?! Hiç bir profesyonel tasarımcı 50 tl ye bu kadar iddalı bir sözle bir çalışma yapmaz da merak ettim açıkcası..

Tepki
0
5 yıllık grafikerim kardeş benim 30 dk mi almaz bi tabela tasarımı 30 dk için insanlarımı soyalım ? dolandırıcımısınız siz kardeş ? tabelayı yaptıracak olan arkadaşla anlaştığımız zaman örnekleri özelden gönderirim. üstelik öğrnciyim ce harlığım ıksın yeter bana ben sizin gibi adamlardan araba parası almıyorum kusura bakmayın.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bir gün Ali için 1 Tabela = 1 Cep Harçlığı idi

=>

50 T.L ye:
-1 Paket büyük boy cips alınabilirdi.
-Knight Online'de (ki oynayanlar bu seçeneğe memnuniyetle hak verirler) masterleri açtırmak için GB alınabilirdi.
-PC'ye 16 yerine daha iyi bi 24 bit ses kartı alınabilirdi. Ama Ali şarkı türkü okuyo muydu bu sırdı...
(Creative Sound Blaster serisi giriş için tavsiyedir , daha iyisini almak için en az 4 tabelalık falan cep harçlığı edinmeniz gerekiyor, neden? çünkü 4 Tabela = 4 Cep Harçlığı ediyo da ondan, detaylı bilgi için bknz. "e_yani"

"e_yani":

(

)

x . 1="50TL"
x . 4="(e yani)"

)

(

close()

-Çerez ve birkaç şişe alkol alınıp bi Park katledilebilirdi. (açık alan alkol işi yasaklanacak die biliyorm, dolayısyla böyle bi fantaziniz varsa acele edin, ya da hiç içmeyin)

-Mesela , işten gelirken eş'e karışık bi çiçek yaptırabilir ve ödül olarak " aa Nihat sen hiç böyle bişey yapmazdın, ne iş? " dedirtilebilirdi. Çok acı. nıch! nıch! nıch!

-Tramvay'a en fazla 30 defa binilip inilebilirdi. ( ama şimdi sürekli aynı Vatman'a denk gelmemeye çalışın, sonra "bu adam deli mi nedir?" dedirtmeyin)

-Lünapark'a gidilip çarpışan otolara binilebilirdi. ( tabi binmeden önce- ki paranız artacaktır- ya elmalı şeker ya da pamuklu şeker alıp yiyin ki seratonin sevyesi falan artsın)

-En az 5-6 paket sigara alınabilirdi (İçmeyin daha iyi)

-Bir İl'e gidilebilir, bir İl'den gelinebilirdi, mesafeye göre, bilirsiniz işte.

-2 kişilik Kola'lı Hamburger(menülerden felan, Liseli'yseniz...) alınabilirdi.

- Ya da! Hepsinden vazgeçilip her iş onu layığıyla yapabilene devredilebilirdi. (Bu Bedava)

Şimdi arkadaşlar da haliyle kızmış mıymış neymiş, haklılar belli ki, bilinçli tüketiciyi doğru yönlendirmek için falan.
Ona göre yaniiii...

Yukarı Alt