Takvim Çalışmam..

Tepki
7
İlk takvim çalışmam yorumlarınızı bekliyorum:)

gezegen

Üye
Tepki
16
"Belirli Günler ve Haftalar" takvimi olmuş daha ziyade! Bizim zamanımızda, ilkokulda, Belirli Günler ve Haftalar dersi ya da konuları (tam hatırlamıyorum) vardı. Bir de "Yerli Malı" haftası vardı; herkes evden yiyecek-içecek getirir, sınıfta sıranın üzerine koyar, öğretmen en iyilerini seçer, öğretmenler odasına götürürdü... Neyse, konu da bu değildi...

Ben takvimlerin saatlerle bağdaştırılmasından yana değilim. Bence, tarih-takvim ve saat başka şeyler. Saatleri kaldırırdım yerinde olsan.

Ayrıca, en azından tarihlerin/rakamların yeraldığı çizelgeyi, okunaklı türden bir yazıtipiyle oluştururdum. Helvetica, Frutiger, Futura, Gill Sans ve/veya saz arkadaşlarından bir tanesiyle mesela. Takvimin işlevi için bu gerekli. Diğer yazılar için kullandığın font bana kalırsa uymamış ama değiştirilmesi elzem değil. Kişisel beğenin, bir şey diyemeyiz.

Tepki
7
Yerli malı ya da belirli günler ve haftalarla ne alaka kurdunuz anlamadım... Yazılar gayet okunaklı diye düşünüyorum yorumunuz için teşekkürler..

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Saat esprisi hoş olmuş ama biraz kaba kullanılmış, çok fazla ön plana çıkıyor ve dikkat dağıtıyor. Kullandığınız fontları da pek sevemedim nedense. Boş alanlar biraz dağınık olmuş, üzerinde biraz daha çalışılması gerek bana kalırsa.

seluvenin

Üye
Tepki
3
çok fazla detaya girmişsin. gereğinden çok fazla. saatler, tarihler, çok fazla font, çok fazla detay, yazılar çok fazla, takvimden çok açıklaması bayağı uzun süren bir kataloğa dönüşmüş sanki.

güzel çalışmalar.

Tepki
7
@seluvenin

Çok fazla detay olduğunu düşünmüyorum detay dediğinizde benim aklıma ince işler geliyor:) gerçi detaydan kimin ne anladığı da önemli bence. Sadece 2 font kullandım yaptığım firmanın adres bilgilerindeki fontu saymazsak. Bunu da değiştirmem doğru olmaz diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkürler :)

Yukarı Alt