Tanıtım Davetiyesi - Broşür

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Bi müşteri için tasarladığım tek kırımlı broşür, ön kapak turuncu ve arka kapak mavi olucak, hotel ile ilgili geniş bilgi ve fotoğraflar broşürün iç sayfalarında olucak. Yuvarlak içinde yazan yazıların ikiside aynı olmıcak gözümden kaçmış..

Broşürün içi bölümü

Tepki
7
Erkin bey güzel bir çalışma olmuş fakat ismi çok göz yoruyor daha iy bir font seçseniz
birde altaki yazıların kimi büyük harfle başlıyor kimi küçük ona bir baklasnız iyi olur emeğinize sağlık :)

Tepki
0
arka ve ön kapaktaki bütünleyici çok hoş. renklerin bütünlüğünüde güzel oluşturmuşsunuz.
Şahsi fikrim arka ve ön kapaktaki yazıların tekrarında bulunmasanız iki taraftada ayrı metinler olsa daha hoş olur. İç sayfalarıda görmek isterim
emeğinize sağlık

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Benide en çok zorlayan o oldu zaten, hotelin düzgün güzel bi açıdan çekilmiş fotoğrafı yok,
Yazılmasını istediği yazılar bu kadar, sağ taraftaki fotoğrafın etrafını yazılarla sarmak istiyordum aslında ama,
Amacına yönelik bi çalışma oldu yaa okeylendi basıcaz bunu :D teşekkürler yorumlarınız için..

Tepki
25
çalışmanızı sergilediğiniz için teşekkürler... kapaktaki başlık çok göz yoruyor degresiz tek renk kullanmalısınız. iç kapaklarda ise alt tarafa kullandığınız şekil gereksiz bence bir de onları kaldırıp kendiniz görün değişikliği öyle daha ii olacaktır çünkü iki taraflı aynı desen şık durmuyor nacizene fikrimdir. düşüncenize ve ellerinize sağlık.

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Bence bütün olarak güzel ama fotoğraflar polaroid'in içinde pek hoş durmamış bence..
O ortadan kalkarsa genel olarak güzel gözüküyor..
Ellerinize sağlık

Tepki
7
çalışmanız cok guzel olmus ama ben 2 ayrntıya takıldım bır ısımı cok goz yoruyor 2. sı ıse yuvarlaklar cok buyuk duruyorr bıraz daga kuculemez mı ?

başarılar

Yukarı Alt