Sercan bey grafiker gözüyle yorum yapıyorum bişeyler eksik çalışmanız tam tat vermiyor dünya vektör insan figürü vektör ama el fotoğraf ve parmaklardan çıkan iplerin çıkış noktası çok sırıtıyor bence üzerinde biraz da çalışılması gerekiyor
farklı bir gözle yorum yapmam gerekirse bu kitap var mı yok mu bilmiyorum siz yaptınız varsayarak yorum yapacam
1. Tanrı yanılgısı tehlikeli bir cümle çünkü bütün evreni yoktan var eden Allah'ın yanılgısı diye birşey olamaz.
2. Yaptığınız çalışmada dünya insan ve bir el var bu elin neyi ifade ettiği açık ve bu el insan eli sizcede burda bir çelişki yok mu?
3. Bazı cümleler bizi bilmeden kötü yerlere sürükleyebilir bence isimi ve dizaynı değiştirmelisiniz
-----1. Tanrı yanılgısı tehlikeli bir cümle çünkü bütün evreni yoktan var eden Allah'ın yanılgısı diye birşey olamaz.
2. Yaptığınız çalışmada dünya insan ve bir el var bu elin neyi ifade ettiği açık ve bu el insan eli sizcede burda bir çelişki yok mu?
3. Bazı cümleler bizi bilmeden kötü yerlere sürükleyebilir bence isimi ve dizaynı değiştirmelisiniz
saygılar...----
fatih abiye katılıyorum...ve el dekupelerinde sorun var.beyazlıklar görülüyor...ki bence de fotoğrafla vektörel çizimler uymamış...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.