Tasarımcı Grafiker İngilizce-Fransızca

Durum
Konu kapatılmıştır.

gultekdag

Üye
Tepki
0
Merhaba,

Aslen İstanbul'luyum. Londra'da Pazarlama ve Reklamcılık okuduktan sonra, Paris'te Grafik Sanatlar ve Reklamcılık okudum ve Paris'te 28 yıla yakın grafiker olarak çalıştım. 2006 Haziran ayında Antalya'ya geldim. 3 yıldan beri Antalya'da reklam ajanslarında çalıştım. Yaptığım işlerden 3 örnek verecek olsam: Antalya Tarım İl Müdürlügü'nün Yıllık Yayın Organı olan 4 Mevsim Tarım Dergi'sini baştan aşağı yeniledim, Comfort Flora Beach Hotel'in yeni broşürünü yaptım, Rixos Hotels Kurumsal kimliği üzerine yardımcı tasarımcı grafiker olarak çalıştım...

Antalya veya İstanbul'da bir iş arıyorum.

Kullandığım programlar : (Mac ortamında) Indesign CS3, Photoshop CS3, Illustrator CS3, Quark Xpress, Freehand MX, Word, PowerPoint, Acrobat Professional.

Paris'te değişik iş alanlarında (yayın, endüstri, bilgisayar, ekonomi, turizm, dekorasyon, kültür gibi) grafik tasarımlar yaptım. Referanslarım içinde, Bayard Presse, Rustica, Total, Pelikan, Memorex, Rhône-Poulenc, Micro Application, Rodin müzesi gibi prestijli şirket ve kuruluşlar da yer alıyor. Bu şirketlere sayfa tasarımlarını kendi ismimle imzaladığım magazinler ve dergiler, broşür, katalog, yıllık raporlar, ambalajlar gibi çeşitli işler yaptım. Mesleğim gereği tabii matbaalarla da çalıştım. Bu alanda da deneyimliyim.

Mükemmel derecede İngilizce ve Fransızca biliyorum.

İş konusunda bakımlı, organize ve metodik olmayı severim. Fazla mesaiden sakınmam. Seyahat engelim yoktur. Otomobil ehliyetim vardır.

Arzu ederseniz, çalışmalarımdan örnekleri size PDF formatında gönderebilirim.

Müşteri ilişkilerinde, sunum, alım-satım ve pazarlık görüşmelerinde, ekip çalışmalarında ve ekip yönetiminde deneyimliyim.

Bilgimi, tasarım gücümü ve birikimlerimi üretgen ve dinamik bir ortamda paylaşmak, hem birey hem de ekip olarak daha yükseklere erişebilmek istiyorum.
Görüşmemizi dilerseniz, derhal olabilir.

Cep: 0538 978 89 06
e-mail: gtc_gul@yahoo.com

Saygılarımla,

Gül Tekdağ

danisman

Consultant
Tepki
30
oldukça etkileyici bir iş deneyimi, arkadaşlarımla da görüşerek sizinle irtibata geçeceğim ...

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt