- Tepki
- 25
Merhaba değerli arkadaşlar.
Yine biz yine bir başka eğitim setimiz.
Yine aynı sebeple karşınızdayız, yorulmuyoruz bıkmıyoruz, hiç üşenmiyoruz, karşılık beklemiyoruz, verilmeyeni veriyoruz,söylenmeyenleri söylüyoruz,yapılmayanları yapıyoruz,bilinmeyen gizleri açığa çıkarıyoruz.
Grafiker olana da olmayana da bildiklerimizi öğretiyoruz.
Yeni bir eğitim setimiz çıkıyor, şu sıralar edit ve montajları sürüyor olmalı.
Bu eğitim setimize siz değerli arkadaşlar en geç pazartesi gününe kadar Grafikerler Org Eğitim Setleri adlı konudan ulaşabileceksinz.
Hakan Bey'e göre bu eğitim seti diğerlerinden bir basamak daha yukarıdaymış.
Bu eğitim setiyle yavaş yavaş yöntemler koyulaşıyormuş, anlatımlar hızlanıyormuş, pratikleşiyormuş,artık bugüne kadar öğrendiklerimizle bu yeni bilgileri pekiştirip tasarım ufkunun gizli kapılarını aralıyormuşuz,en azından bunu beklerim demişti.
Tahminim bu setle işler biraz daha ağırlaşıyor,öğrenim biraz daha ilerliyor, bilgiler biraz daha yenileniyor, kullanılan usul ve yöntemler derinleşiyor.
Bakalım, yayınlansın ve hep beraber indirip görelim.
Kapağa bakılırsa yeni ve çok canlı yöntemler ve bilgiler bizi bekliyor.
Teşekkürler Grafikerler.org
Alper D.Y
Yine biz yine bir başka eğitim setimiz.
Yine aynı sebeple karşınızdayız, yorulmuyoruz bıkmıyoruz, hiç üşenmiyoruz, karşılık beklemiyoruz, verilmeyeni veriyoruz,söylenmeyenleri söylüyoruz,yapılmayanları yapıyoruz,bilinmeyen gizleri açığa çıkarıyoruz.
Grafiker olana da olmayana da bildiklerimizi öğretiyoruz.
Yeni bir eğitim setimiz çıkıyor, şu sıralar edit ve montajları sürüyor olmalı.
Bu eğitim setimize siz değerli arkadaşlar en geç pazartesi gününe kadar Grafikerler Org Eğitim Setleri adlı konudan ulaşabileceksinz.
Hakan Bey'e göre bu eğitim seti diğerlerinden bir basamak daha yukarıdaymış.
Bu eğitim setiyle yavaş yavaş yöntemler koyulaşıyormuş, anlatımlar hızlanıyormuş, pratikleşiyormuş,artık bugüne kadar öğrendiklerimizle bu yeni bilgileri pekiştirip tasarım ufkunun gizli kapılarını aralıyormuşuz,en azından bunu beklerim demişti.
Tahminim bu setle işler biraz daha ağırlaşıyor,öğrenim biraz daha ilerliyor, bilgiler biraz daha yenileniyor, kullanılan usul ve yöntemler derinleşiyor.
Bakalım, yayınlansın ve hep beraber indirip görelim.
Kapağa bakılırsa yeni ve çok canlı yöntemler ve bilgiler bizi bekliyor.
Teşekkürler Grafikerler.org
Alper D.Y