Tebrikler Bursaspor

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
bursaspor'u canı gönülden tebrik ediyorum
umarım bu istikrarı sürdürür :clap2::clap2:

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Maçlar bittikten sonra ne kadar mutlu oldum anlatamam tebrikler bursaspor tebrikler bursa...:clap2::clap2::clap2::clap2:

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Nihayet 3 büyüklerden başka bir takım konuşulacak artık. :)
Tebrikler.

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
evet sivas içinde bunu çok istemiştim
neyse ki artık 3 büyük kavramı kalmadı
herkes büyük :D olması gerektiği gibi

Tepki
2
Unutmayalım Bursa'yı Trabzon şampiyon yaptı :D
Maçın en zevkli kısmı da maç bitikten sonra 300 kadar fenerlinin önünde şampiyon bursa diye bağırmaktı :D

Tepki
100
Arkadaşlar konuyu saptırıp yalan yanlış bilgiler vermeyelim.
3 büyükler değil dört büyükler vardı. 3 büyükler saltanatını Trabzonspor yıkmıştır.
Dört büyükler kavramının yerine beş büyükler kavramını yine Trabzonspor getirmiştir.
Ya da en azından bunda büyük bir katkımız olmuştur. Bütün Bursaspor camiasını kutluyorum...
95/96 sezonunun acısını hem Türkiye kupasını elinden alarak hem de Fenerbahçeyi şampiyonluktan ederek
Trabzonspor bütün Türkiye'yi sevindirmiştir.
Bursaspor'un şampiyonluğuna katkıda bulunan Trabzonspor Anadolunun her yerinden her kesimden
insanın mutlu olmasına sebep olarak büyük bir dua almıştır. Eğer Fenerbahçe şampiyon olsa idi sadece Fenerbahçeliler sevinecekti.
Trabzonspor, Bursaspor'un şampiyonluğuna katkıda bulunarak gerek Galatasaraylısı gerek Bursasporlusu gerek Trabzonsporlusu...
velhasıl büyük bir çoğunluğu sevinç deryasına gark etmiştir.

Tebrikler Bursaspor, Teşekkürler Trabzonspor'um...

Her duyduğuna inanmak istemiyorsan,
SAZAN yaz 1907 ye gönder, gerçek maç sonuçları cebine gelsin... :D

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Ona bakarsanız Feneri şu takım yenmeseydi, galatasarayı şu takım yenmeseydi, beşiktaşı şu takım yenmeseydi.... Ozaman ligdeki tüm takımlar şampiyon yaptı Bursa sporu. :)
Kimse kimseyi şampiyon yapmaz arkadaşlar. Bursa bileğinin hakkıyla kendisi aldı bu şampiyonluğu ve helal olsun.

Yukarı Alt