tek kırım mönü çalışması

Tepki
25

proje ödevimdi sizlerle paylaşmak istedim... şimdi mönü tasarımı siparişim var bunu kullanmayı düşünüyorum ufak tefek değişikliklerle sizlerinde değerli yorumlarınızı bekliyorum ii çalışmalar...

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Ön kapakta sağ taraftaki resme verilen efekt pekde hoş durmuyor bence..
Onun haricinde renkler vs.. herşey birbiriyle uyumlu..

ellerinize ve emğinize sağlık..

Tepki
31
renkler falan baya uyumlu olmuş resmi bencede efektsiz kullanın

bide kebapçı "i" harfi olmuş

Tepki
25
@Fatih Coşkun

aslında orda mevcut resmi vektör yapıp sonra efekt uygulamıştım demekki göz yoruyo... önerinizi dikkate alıcam ii çalışmalar

Tepki
1
ben renk uyumluluğuna katılmıyorum renkler birbirini boğmuş özenli ve çok emek verilmiş bi çalışma fakat fazla süslü olmuş devir sadelik devri diye düşünüyorum...

occw

Üye
Tepki
0
Ön kapaktaki resmi efektsiz kullanmak menü havasından çıkartır çalışmayı bana kalırsa.Dergi veya katalog kapağına yakınlaştırır. Bence efektli kullanılması daha uygun. Renklere gelince aynı tonları fazla kullanılması biraz boğmuş çalışmayı. Genel hatlarıyla oynamadan başlıklardaki ve çerçevelerdeki renkleri değiştirirseniz (daha açık renkler kullanarak) o biraz boğucu havayı açabilir.Genel anlamda güzel bir çalışma olmuş bence elinize sağlık.

ismail koc

Üye
Tepki
0
iç sayfadaki orta kısma gelen ürünlerin isimleri ve fiyatları kolay okunmuyor onlara bi çözüm bulmalısın bence, bütün olarak gayet güzel olmuş tebrikler. kolay gelsin

kriptonik

Üye
Tepki
1
bu gerçekten mükemmelmiş ben de çok sayıda yaptırmıştım (bir ara restaurant işletmiştim o zaman) hiç böyle güzel bişey hazırlamamışlardı.. ama iç kısımlarda arka fon tek renk olursa yazılar daha okunaklı olurdu gibi geldi bana..

Tepki
25
@Tahir Dönmez
Teşekkür ederim Tahir bey ancak bende sadelikten yanayım öyle olduğunu umuyordum ama....

@Ömer Çokbilen
Teşekkür ederim Ömer bey önerileriniz içinde ayrıca teşekkürler...

@ismail koc
Aslında net okunuyor ama burada küçük yayınlandı belki ondandır. Teşekkür ederim İsmail bey...

@kriptonik
:D
Teşekkür ederim Kriptonik öneriniz içinde ayrıca teşekkürler...

Yukarı Alt