tek mühendislik asansör logo çalışması

pckopatc

Üye
Tepki
0
Biraz bakınca gözü yoruyor gibi geldi bana, biraz karmaşık gibi. Oklar, asansörü anlatmış galiba, ilginç olmuş.

Fulyam

Üye
Tepki
16
Evt arkadaşa katılıyorum gözü yoruyor... okların rengini değiştirebilirsin.. yada daha farklı bişiler yapabilirsin.. Ama bu haliyle olmamış bence...

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Güzel çalışma. fakat gözü yoran kısımları tespit etmek gerekirse; K harfinin dikey çizgi ara boşluğunu biraz daraltarak, E harfini oklar ile tam ortalayarak daha net bir görüntü yaratılabilir diye düşünüyorum.

sagat

Üye
Tepki
0

Önerileriniz için çok teşekkür ederim önerilerden yola çıkarak daha simetrik ve daha tok bir logo çalışması yaptım tekrar teşekkürler

Tepki
25
çok karmaşık bir çalışma...
sebebi kesik kesik yani yatayda dikeyde çok çizgilerden oluşmuş daha sade bir revize yapabilrsiniz diye düşünüyorum. sadece renk olarak turuncu gri ve yeşil mavi tonu hoş

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
@sagat

Hocam logotype amblemle bütünleşmiş. Aksi olsa idare eder derdim ama buna bakan adamın tek mühendislik yazısını okuyup anlaması lazım ki aklında kalsın. Bu açıdan baktığımızda logonun en büyük logo olma özelliklerinden biri olan hatırlanma/akılda kalıcılık ve okunabilirlilik özellikleri yönünden sınıfta kaldığını görürüz o yüzden çalışmayı çok daha basit bir şekilde sunmanız gerekiyor.

"E" harfinde bir oyuna kaçmadan üst ve altında oklar olması ve o gri çizgilerin çıkartılması işi kendiliğinden halleder gibime geliyor.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Neden Aynı Logo Üzerinde Israr Etmişsiniz Anlamadım, Müşteriye Verdiğiniz
Seçenekler Aynı Tarz Üzerinden :confused:

sagat

Üye
Tepki
0
aslında müşteriye seçenek sunmadım logounun ilk halini yolladım onu çok beğendiler

anlatmak istediğimi ekrana dökmedim ve yapılan yorumlardan yola çıkarak biraz daha toparlamaya çalıştım en son halinde de harfleri birbirine buradakinden daha fazla yaklaştırdım biraz daha topladım
bence asansör firmasını tam olarak anlatacak bir logo logoyu değiştirmeden üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor inşaallah daha iyisi çıkacak

tüm yapılan yorum ve eleştirilere teşekkür ederim

sagat

Üye
Tepki
0
aslında asansör firmasını tam anlamıyla analatabilecek bir logo ama karmaşıklığı bir türlü çözemedim
harfleri burdakinden biraz daha yaklaştırdım daha tok durdu üzerinde çalışmaya devam ediyorum
inşaallah dahada güzel olacak

logoda ısrar etmemim sebebi düşünce olarak benim hoşuma gitti ilk halinide müşteri beğendi
gelen yorumlarla toparlamaya çalıştım logoyu biraz daha çaba sarfetmem gerecek sanırım

yapılan tüm yorum ve eleştirilere teşekkür ederim yol gösterdiniz

Yukarı Alt