Güzel çalışma. fakat gözü yoran kısımları tespit etmek gerekirse; K harfinin dikey çizgi ara boşluğunu biraz daraltarak, E harfini oklar ile tam ortalayarak daha net bir görüntü yaratılabilir diye düşünüyorum.
çok karmaşık bir çalışma...
sebebi kesik kesik yani yatayda dikeyde çok çizgilerden oluşmuş daha sade bir revize yapabilrsiniz diye düşünüyorum. sadece renk olarak turuncu gri ve yeşil mavi tonu hoş
Hocam logotype amblemle bütünleşmiş. Aksi olsa idare eder derdim ama buna bakan adamın tek mühendislik yazısını okuyup anlaması lazım ki aklında kalsın. Bu açıdan baktığımızda logonun en büyük logo olma özelliklerinden biri olan hatırlanma/akılda kalıcılık ve okunabilirlilik özellikleri yönünden sınıfta kaldığını görürüz o yüzden çalışmayı çok daha basit bir şekilde sunmanız gerekiyor.
"E" harfinde bir oyuna kaçmadan üst ve altında oklar olması ve o gri çizgilerin çıkartılması işi kendiliğinden halleder gibime geliyor.
aslında müşteriye seçenek sunmadım logounun ilk halini yolladım onu çok beğendiler
anlatmak istediğimi ekrana dökmedim ve yapılan yorumlardan yola çıkarak biraz daha toparlamaya çalıştım en son halinde de harfleri birbirine buradakinden daha fazla yaklaştırdım biraz daha topladım
bence asansör firmasını tam olarak anlatacak bir logo logoyu değiştirmeden üzerinde biraz daha çalışmam gerekiyor inşaallah daha iyisi çıkacak
aslında asansör firmasını tam anlamıyla analatabilecek bir logo ama karmaşıklığı bir türlü çözemedim
harfleri burdakinden biraz daha yaklaştırdım daha tok durdu üzerinde çalışmaya devam ediyorum
inşaallah dahada güzel olacak
logoda ısrar etmemim sebebi düşünce olarak benim hoşuma gitti ilk halinide müşteri beğendi
gelen yorumlarla toparlamaya çalıştım logoyu biraz daha çaba sarfetmem gerecek sanırım
yapılan tüm yorum ve eleştirilere teşekkür ederim yol gösterdiniz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.