The Occupants Film Afişi

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39

Kullanılan görseller;

expressoo

Üye
Tepki
0
ben programcıyım grafik işlerinden pek anlamam ama göz zevkim iyidir. müthiş ötesi olmuş desem abartmış olmam. ışık olayını ne kadar güzel yapmışsınız çimlerdeki yansıma falan on numara olmuş. başarılar.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Eline sağlık Erkin güzel bir çalışma çıkmış ortaya kullanılan görsellerden, nacizane tek dikkatimi çeken soldaki satırlardan through, Little did satırındaki (L) harfinin büyük başlaması, paylaşım için teşekkürler.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yorumlar için teşekkürler. Beğenmenize sevindim.

Yaşar abi "L" harfi büyük çünkü yeni bir cümle başlıyor. (Ondan önce ki nokta gözünden kaçmış sanırım) Dikkatin için teşekkür ederim, gözden kaçırmış olabilirdim..

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
çalışma çok başarılı tebrikler ben olsam sadece fontlarla oynardım bakada bişe görmedim zaten kafama takılan elinize sağlık

Tepki
31
gerçekten güzel bir çalışma olmuş erkin yazılara bakmadan bile insanın içinde bir gizem oluşuyor kullandığın görselleri çok iyi monte etmişsin özellikle pencereden çıkan ışık ve çimlere yansıması ellerine sağlık

bence film afişi yapımını profesyonel olarak düşünmelisin

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yorumun için teşekkür ederim Fatih. Çalışmalarımı Hollywood'a göndermeyi düşünüyorum zaten.. :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yazılanlara katılıyorum.Etkileyici bir ambians yakalamışsınız Erkin Bey.
Yani bakınca aklımda "Bu Bir Korku Filmi Afişidir" etkisi uyanıyor.
Bir tek filmi üstlenen firma yok.Bilerek koymadınız sanırım.
Müsadenizle aklıma şöyle bir fikir geldi:
Mankeni biraz daha büyütseydiniz ve evi aşağıdaki şekliyle(çimler hariç)bu mankenin gözünün ortasına (halka içerisine) yerleştirseydiniz ve opcty düşürseydiniz nasıl olurdu,hem sahnede tek görsel kalırdı ve bütün dikkati üzerine çekerdi,sonra aşağıya slogan film gösterim tarihi üstleniciler ,sponsorlar vs...
Denemek lazım bence.

Bu da bir fikir mesela.

Yukarı Alt