TL simge yarışması çalışma sunumu (örnek açıklama)

axoy38

Üye
Tepki
0
Slm arkadaşlar tl simge yarışması şartnamesinde çalışmaların en küçüğü 4 punto olmak üzere orantılı bi şekilde küçültülmüş en az 10 adet kopyasını istiyor corel drawda bunu nasıl yapabilirim...yardımcı olurmusunuz :confused::confused::confused:

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@axoy38

Sanırım biraz geç kaldın. Katılım gecen ay sona erdi bildiğim kadarı ile.

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Tekrar kontrol ettim 31 Ekimmiş son katılım.
En küçüğü 4 punto olacaksa 4 den başlayıp büyüğe doğru 10 adet boyutta yapabilirsin. Punto ebadını ayarlamaları ise 4 punto boyunda bir harf üzerinden yapabilirsin.

axoy38

Üye
Tepki
0
ilgilendiğin için sağol...corel draw da yeniyim tam kullanmasını bilmiyorum biraz ayrıntılı anlatabilirsen sevinirim...

Erkan Nehir

Uzman Üye
Tepki
53
Bir sayfa üzerine en küçüğü 4 punto olan 10 adet çalışma isteniyor.
Örneğin;
4 puntoluk bir harf çizin ve en küçük logoyu aynı boyuta getirin.
Daha sonra 8 puntoluk bir harf. (Misal) sonra 12-18 vs orantılı büyüyecek şekilde 10 adet çalışmayı ikişer tane yanyana gelecek şekilde 5 satır olarak sunabilirsiniz. Tabii bu sadece bir fikir. Oranları ve satır adedini kendiniz de ayarlayabilirsiniz.

hodbehod

Üye
Tepki
0
cahilliğime verin ama bir şey sormak istiyorum simge tasarlarken arial time new roman ... gibi yazı tiplerinden harfler kullanıp yapsak olur mu ,, yoksa her şekli çizgiyi kalem ya da "point line tool" ile elden mi çizmek zorundayız. kafam da bir şey var point line tool ile çizsem de oluyor yazı tipi kullansam da oluyor yazı tipi ile daha kolay tabi ki böyle bi zorunluluk var mı acaba

Yukarı Alt