Hoş olmuş, ben karışık tasarımları severim zaten... Yalnızca; bombe etkisi için kullandığınız layerları TNT nin etrafındaki halkanın üzerine gelmeden kesseydiniz daha iyi olurmuş gibi geliyor bana.
@FarukDesign
Selam Arkadaşlar. Bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. TNT logosu çok hoş olmuş gerçekten. Eminim tasarım konusunda daha başarılı çalışmalar da çıkarabilirsiniz. Kendini yetenekli hisseden arkadaşlara seslenmek istiyorum: Böyle güzel çalışmaları paylaşmamanızı öneririm. Uzun zamandır Reklamcılıkla uğraşıyorum. Çok acı tecrübelerimiz oldu bu konuda. Bizler aklımızı yorarak veya harcanılan zamanda edinilen tecrübelerle bir şeyler kazanmaya çalışıyoruz. Fikrimizi israf etmeyelim. Anlatmak istediğim konunun dışında elbette teşekkürü hak ettiniz Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
Estağfurullah , Benim için her yorum değerlidir . Doğruyu söyleyeyim ki sizin yorumunuzu görmedim , Kusura bakmayın Sizede yorumunuz için çok teşekkür ederim .
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.