Türk Wep

karttal

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, evet işte logom. Eğer siz de isterseniz özel mesaj atmanız yeterli. :)

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@karttal

Size de merhaba; Hoş geldiniz...

öncelikle bulunduğumuz forumun bir takım kuralları var önce bunlardan bahsetmek isterim;

Foruma sürekli bold yada renkli yazım kurallar gereği yasaktır, (aksi halde yönetim tarafından silinebilir)

Forum kuralları gereği açılacak konu / konular ilgili bölümlere açılmalıdır. (aksi halde yönetim tarafından silinebilir)

Bulunduğumuz forumu oluşturan üyelerimiz (bende dahil) bu mesleği hobi olarak yapmıyorlar,
bu işi meslek olarak benimsemiş ve geçimlerini/kazançlarını bu yoldan edinen ve ;
uğraşıları, tasarımları, fikirleri, kurguları sayesinde sağlayan/sağlayacak üye topluluğundan oluşmakta.
bu durum sizin için önem arz eder mi ? yada önemser misiniz? bunu bilemem....

Ücretsiz bir yardımı ancak siz kendi kendinize yapabilirsiniz, talep ettiğiniz logoyu pekala sizde yapabilirsiniz, ilgili grafik tasarım programları bölümlerinde gerekli anlatım ve görsel video dersler mevcut, kendinize en yakın olan programı indirip, dersler sayesinde bunu yapabilirsiniz, ama bu çok uzun bir süreç gerektirir yada beklentilerinizin çok altında bir sonuç verir,

Eğer ki profesyonel bir çalışma ve yardım istiyorsanız ücretsiz bir düşünceniz olmasın.

Ayrıca konunuzun ilgi görmesi yada beklentilerinizin yerine gelmesi için ücretsiz ancak bu bilgilendirme mesajından daha fazla bir şey beklememelisiniz.

Faydalı Olması Dileğiyle....

Yukarı Alt