VİZYON Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Logo sunumu

İnan Kılıç

Dijital Artist
Altın Üye
Tepki
7
Ana mantıkta işlenen tema;​

Bilindiği üzere rehabilitasyona ihtiyaç duyan zihinsel engelli insanların beyinleri üretime-üretmeye yatkın değildir...Ancak bu eğitimle aşılabilen bir engeldir.Eğitimli her bireyin beyni üretkendir ve devamlı yeni filizler vererek gelişir,büyür.​

-Turuncu renk merkezin kurumsal rengi olup müşteri isteğidir.
-Fot değişikliğine gidilebilir.(düz bir font)
-Yuvarlak kurumsal logo formatı bilinçli bir şekilde oluşturuldu​

__________________​

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Özellikle; "üretken beyinler" fikrini çok beğendim. Siyah renk yerine başka renk alternatifleri kullanılabilirdi örneğin koyu kahve. Amacına uygun yapılmış bir logo tebrik ederim.

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Siyah çerçevenin kalın olması beni rahatsız etti. Daha az dikkati çekse diye düşündüm.
Siyah - beyaz olanı daha çok sevdim, orada siyah rahatsız etmiyor gözümü.
Tasarım çok güzel.
Tebrik ederim.

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Fikir olarak çok güzel, anlattığı çok şey var. Logo olabilecek tüm özellikler mevcut, ellerinize ve düşüncenize sağlık. Yalnız bir-iki önerim olacak;

Ağaç gövdesini biraz daha kalın yaparsanız, beyin daha sağlam temeller üzerinde durmuş olacak. Gövde rengini de Ömer beyin dediği gibi kahverengi verebilirsiniz. Turuncu renkle uyumu güzel olacaktır. Vizyon yazısında simetri hatası var, sanırım onu siz de görüyorsunuz. En dışta ki siyah çizgi logoya kapak izlenimi vermiş. Onu çok ince kahverengi (veya uyumlu istediğiniz bir renk) çizgi olarak ayarlayıp, dairenin iç kısmınada aynı kalınlıkta bir çizgi ekleseniz, farklı bir etki yakalayebilirsiniz.

Bu haliylede gayet anlamlı ve profesyonl bi yaklaşımla hazırlanmış bir logo, söylediklerim farklı seçenek için kullanılabilir.

Kolay gelsin..

hasana11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
koyu lacivert yada mor daha uygun gider insan vicudunda mor zekayı temsil eder orda turuncu kullanılması bi derece çok saçma müşteri nekadar bilinçsiz olursa olsun uyarılmalıdır. Müşteri engeline takılmışsınız

Yukarı Alt